laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Piscina municipal
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 13
de junio de 2018

LA PISCINA MUNICIPAL DE TAVERNES OBRI LA TEMPORADA D’ESTIU

 

• Demà dijous 14 de juny obri les portes la piscina d’estiu, que estarà oberta fins al 7 de setembre.
• A més de la natació lliure, la piscina acollirà diversos cursos de natació destinats a totes les edats.

La piscina d’estiu de Tavernes obri demà dijous 14 de juny les portes als banyistes. Després de les tasques de manteniment i adequació escaients, la piscina està ja en òptimes condicions per a acollir els veïns de Tavernes, que podran gaudir del servei fins al 7 de setembre.

Com cada estiu, s’oferiran tres cursos de natació, dirigits tant a xiquets com a adults, per als nivells d’iniciació, perfeccionament i manteniment. Les inscripcions començaran el dilluns dia 18 de juny en les oficines del poliesportiu. Els cursos tenen una durada de 3 setmanes i un preu de 33 euros. Este preu serà més reduït en cas d’inscriure-hi més d’un fill de la unitat familiar.

L'horari de la piscina serà de matí des de les 11 fins a les 14 hores, i de vesprada, de 15 a 19 hores.

Durant l'estiu també es faran classes d’aiguagim amb un preu de 10,90€, que s’impartiran 3 dies a la setmana, i hi haurà la possibilitat de bany lliure i natació lliure, ja que s’adequarà un carrer de la piscina per a poder nadar sense interferir amb la resta d’usuaris.

El regidor d’Esports, Josep Llàcer, ha ressaltat que “hem invertit en la millora del sistema de filtratge i embornals de la piscina, de manera que complim amb el compromís de millorar any rere any els serveis i les instal·lacions municipals”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.