laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13
de junio de 2018

PRESENTADES LES LÍNIES D'ACTUACIÓ DEL PROGRAMA "ESCOLES SALUDABLES" 2018-2019

 

• El programa abasta tant la salut física com la psicològica tractant els temes d'alimentació, valors, noves tecnologies, alcohol i drogues, educació sexual, acte assistència i accidentalitat i el bullying.

La regidora delegada de Salut i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha presentat aquest matí en roda de premsa les línies d'actuació del programa escoles saludables de Gandia per al pròxim curs. Aquest projecte es porta a terme en col·laboració amb Salut Pública, la Conselleria d'Educació, la Conselleria de Sanitat i la Unitat de Prevenció Comunitària de Gandia dependent de la mateixa regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables.

La regidora ha agraït la resposta dels centres educatius que s'han acollit a aquests programes i convidat a totes les escoles que encara no estan participant al fet que s'adherisquen al programa d'Estil de vida saludable posat en marxa.

Sobre el següent pas que emprendrà en el programa, la regidora ha declarat que "L'estudi que s'ha realitzat sobre obesitat i sobrepés infantil obtindrà els resultats d'ací a quatre anys que serà quan es torne a realitzar l'anàlisi amb aquells alumnes que hi han participat. S'analitzarà el pes i la salut dels mateixos i es determinarà l'eficàcia del programa Escoles Saludables".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.