laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 13
de junio de 2018

ENTREGA DE PREMIS LITERARIS I EXHIBICIÓ INFANTIL A L’ALQUERIA

 

• El divendres 8 de juny es va celebrar a l’Alqueria de la Comtessa l’entrega de premis de l'XI Premi literari de narrativa Curta que va ser amenitzada amb una exhibició de teatre i ball infantil. L’acte va començar a les 18h a la casa de la Cultura, on els integrants de la classe extraescolars de teatre del col·legi P. Sant Pere Apòstol van representar l’obra Ai mare, que em muic!.

A continuació es va fer entrega de les recompenses als sis guanyadors (un per curs) del XI Premi literari de narrativa curta: Valentina Gonzalez Martinez, Roser Costa Frasquet, Josep Lorca Sempere, Mohamed Rhani, José Requena Madrid i Kevin Quiroga Nadal. També es va fer entrega dels detalls als participants de les iniciatives de foment a la lectura de la biblioteca Llibròmetre i Puja al tren. Es va finalitzar l’acte amb l’exhibició de Zumba i Chiquidance dels alumnes d'extraescolars del col·egi municipal.

L’alcalde del municipi, Voro Femenia, ha felicitat "als guanyadors dels diversos concursos literaris pel seu esforç i sense oblidar i agrair també als integrants de ball i teatre la seua exhibició per amenitzar aquest acte”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.