laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la reunión
Foto: AyuBellreguard/2018

Fuente:
Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 08
de junio de 2018

L’AJUNTAMENT PROMOURÀ LA IGUALTAT ENTRE ELS ADOLESCENTS EN COL·LABORACIÓ AMB L’IES JOAN FUSTER

 

• Es convocarà un concurs de relats i un taller per a adonar-se, especialment en les cançons, i revertir els micromasclismes.
• Els regidors d’Igualtat i Educació, Salva Torres i Jaume Borràs, i la directora i la coordinadora de convivència i igualtat, Lorena Fluixà i Maribel Alemany.
• Torres: «L’adolescència és una etapa clau en la formació de les persones en valors d’igualtat i en l’institut de Bellreguard estan compromesos amb la causa».

L’Ajuntament de Bellreguard col·laborarà amb l’IES Joan Fuster per a la promoció de la igualtat entre els seus estudiants així com la prevenció de la violència de gènere. Com explica el regidor d’Igualtat, Salvador Torres, «l’adolescència és una etapa clau en la formació de les persones en valors d’igualtat i en l’institut de Bellreguard estan compromesos amb la causa». Emmarcat en el pla d’Igualtat d’enguany, se celebrarà un concurs de relat breu entre l’alumnat a l’inici del proper curs amb premi per a les guanyadores i guanyadors.

D’altra banda, es desenvoluparà un taller per dotar-los de ferramentes per a detectar els micromasclismes i les violències presents en la cultura i, més específicament, en els cançons, i com poden influir negativament en la societat. Per això, respectant la música i l’estil, es treballaran lletres igualitàries, per tal d’estimular el treball, la creació, la imaginació i el compromís amb la igualtat de gènere.

Torres, acompanyat del regidor d’Educació, Jaume Borràs, es va reunir ahir amb la directora del centre, Lorena Fluixà, i la coordinadora de convivència i igualtat, Maribel Alemany, per a estudiar de quina manera es portarà a terme la col·laboració i treballar conjuntament els detalls d’ambdues propostes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.