laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Maria Morant López
Foto: AyuOliva/2018

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia
06 de junio de 2018

MARIA MORANT LÓPEZ, FALLERA MAJOR D’OLIVA DEL 2019

 

• La màxima representant de les falles d’Oliva serà Maria Morant que pertany a l’Associació Cultural Falla Barri Sant Francesc des del seu naixement.

En la seua comissió, ha ostentat els càrrecs de Reina del Foc Infantil en 2006, Fallera Major Infantil en 2007, Reina del Foc en 2016 i enguany ha format part de la Cort d’Honor de la Fallera Major, Mireia Burgos.

Maria forma part d’una família molt vinculada al barri de Sant Francesc que ha participat del món faller des dels anys 80. Sa mare, Manoli López, va ser Fallera Major en 1993 i presidenta de la falla entre 2008 i 2010.

En l’àmbit personal, Maria Morant és una jove de 21 anys que ha estudiat Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. Li agrada el dibuix i la fotografia, igual que gaudir de la companyia de familiars i amics. Des de la Federació de Falles, el president Vicent Pérez ha expressat la seua satisfacció per comptar enguany amb Maria com a “ambaixadora de la nostra festa” i ha mostrat a la jove tot el suport del col·lectiu faller “que estarà al seu costat compartint un any intens i ple d’emocions.

” Pérez ha remarcat el compromís i privilegi que suposa ser Fallera Major d’Oliva, “un càrrec que combina responsabilitat amb el gaudi de les Falles des de primera línia”, i ací ha tingut un recordatori per a la seua predecessora, Mireia Burgos, “que el pròxim 7 de juliol acomiada el seu regnat posant punt final a un capítol molt destacat de la història fallera del nostre poble.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.