laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: CBG/2018
Fuente: Chef Amadeo Gandia Billar
Valencia
04 de junio de 2018

LA SELECCIÓ VALENCIANA CAMPIONA D'ESPANYA DE BILLAR A TRES BANDES A GANDIA

 

• El Chef Amadeo Gandia Billar y la ciutat fan una organització perfecta de l’esdeveniment.
• El cap de setmana passat, de l'1 al 3 de juny de 2018, es disputava a Gandia el XXIII Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques. Vuit seleccions van participar en la prova, en dos grups de quatre, les selecciones participants van ser: Madrid, Catalunya, Galícia, Andalusia, Murcia, Extremadura, Castella la Manxa i la Comunitat Valenciana.

Per tercera vegada aquest esdeveniment es celebrava a la nostra ciutat, a les darreres edicions la Selecció Valenciana va obtenir la medalla d’argent.

La nostra Selecció va estar representada per Javier Palazón qui era dubte fins a última hora per una lesió en la mà dreta, Enrique Peñalva, el més veterà i número u del rànquing de la Comunitat Valenciana, Jesús Rico jugador del Castalla i Jose Luis Pascual, tos dos Campions d'Espanya amb el Gandia Billar Club la setmana anterior, Raül Cuenca jugador del Club Billar Sueca i Andrés Carrión jugador de Castalla.

Joventut, talent i experiència el còctel preparat pels valencians, com ja va sent habitual, la Selecció de la Comunitat Valenciana presentava l'alineació més jove de totes les participants.

El debut dels valencians va ser davant Castella-la Manxa, un contundent 8-0 i una mitjana d’equip d’1345 posava de manisfest que el valencians tenien serioses aspiracions, més encara jugant a casa. El següent partit davant de la Selecció madrilenya, un altre dels aspirants, que els valencians van resoldre amb autoritat per un 6-2, aconseguint la primera plaça del grup i evitant el encreuament davant dels catalans a les semifinals, un altre dels favorits. El partit restant del valencians davant d’Extremadura no va tindre cap història i es va resoldre favorablement per 8-0.

A l’altre grup Catalunya i Andalusia eren els que van aconseguir el passe a semifinals. S.Valenciana- S.Andalucia i a l’altra semifinal S.Catalana-S. Madrid.

A les semifinals els valencians van aconseguir la plaça en la final per una carambola ja que el resultat va ser d’empat a 4-4 i el carambolaverage a favor de Valeencia 1 carambola, molt apretat i molt disputat.

L’altra semifinal entre catalans i madrilenys amb victòria de Madrid 5-3 però empatats a caramboles, la qual cosa indica la gran igualtat dels 4 semifinalistes.

La final Valencia – Madrid es va resoldre de forma brillant pels valencians per 7-1 i una mitjana d’1688 la qual cosa indica el nivell exhibit pels valencians a la gran final.

CAMPIONS D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES 2017-2018

La selecció va alinear a 2 jugadors del Chef Amadeo Gandia Billar, d’una banda Jesús Rico que va ser titular en tots els partits de la selecció i Jose Luis Pascual que va jugar en un dels partits disputats aquest cap de setmana.

Gran organització del Chef Amadeo Gandia Billar, els gandians una altra vegada van fer una exhibició de bon fer amb una organització perfecta on tots els detalls estaven calculats i fets pel be de l’organització, incloent la fideuà degustació oferida per Restaurant Chef Amadeo el dissabte a mig dia.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.