laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia
04 de junio de 2018

L’OBRA SOCIAL LA CAIXA DONA 6.000 EUROS A L’AJUNTAMENT DE TAVERNES PER AL DESENVOLUPAMENT DE PROGRAMES SOCIALS

 

• La donació s’invertirà en 4 programes distints amb un import de 1500 per a cadascun.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut de l’Obra Social La Caixa una donació de 6.000 euros per a desenvolupar programes socials a la ciutat de Tavernes. Amb esta aportació, la regidoria de Serveis Socials durà a terme programes i tallers en matèria de lluita contra la violència de gènere, sanitat i atenció a la gent gran.

En concret, esta donació permetrà el desenvolupament de tallers, emmarcats en el Programa Irene, per a la prevenció de la violència de gènere entre jóvens adolescents. A més, en l’àmbit sanitari es desenvoluparan tallers com el d’estimulació de la parla per a persones en Parkinson, o el d’estimulació cognitiva i de la memòria. Per últim, es durà a terme també un programa d’intervenció comunitària en salut mental. Cadascun dels programes rebrà una quantia de 1500 euros.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, , s’han reunit hui amb Juan José Marco, director d’oficina de La Caixa a Tavernes, i Maria Esther Giner, subdirectora de la mateixa, per a informar-los dels diversos projectes que es duran a terme amb esta donació.

Jordi Juan ha agraït la donació, tot remarcant que “els Serveis Socials són la quarta pota de l’estat del benestar junt a l’educació, la sanitat i el sistema de pensions. Esta donació és una ajuda i un estímul molt valuós per a seguir impulsant projectes de l’àmbit dels serveis socials a nivell municipal per tal d’ajudar els nostres veïns que ho necessiten”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.