laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 25 de mayo de 2018

TAVERNES DE LA VALLDIGNA REP PROP DE 720.000 EUROS DELS PLANS D’OCUPACIÓ DEL SERVEF

 

• L’Ajuntament de Tavernes contractarà al voltant de 50 persones durant 12 mesos amb fons rebuts per al desenvolupament dels programes EMCUJU i EMPUJU.
• Els programes segueixen dues línies per a contractar jóvens tant qualificats com sense qualificacions.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha rebut dues subvencions per valor de 720.000 euros per a contractar vora 50 jóvens mitjançant els programes EMPUJU I EMCUJU. Esta subvenció ha estat concedida pel SERVEF, organisme dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

En concret, l’Ajuntament de Tavernes invertirà 398.768 euros en la contractació de prop de 25 jóvens sense qualificació a través del programa EMPUJU a jornada completa, i 319.024 euros a través del programa EMCUJU en la contractació de vora 25 jóvens qualificats, també a jornada completa.

Per a inscriure-s’hi, els interessats han de dirigir-se a les oficines Foment Local, edifici Braç Treballador, carrer calvari nº 87, per a formalitzar la sol·licitud i complir els requisits d’estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tindre entre 16 i 29 anys, i no estar treballant ni cursant cap acció formativa el dia natural anterior a la data d’inscripció.

El centre Servef de Sueca farà una preselecció de candidats per a estos llocs de treball, preferentment entre les persones que no són beneficiàries de prestacions o subsidis per desocupació. Per a la selecció dels candidats es tindran en compte els ingressos de la unitat familiar, les responsabilitats familiars, la diversitat funcional, la violència de gènere, la persistència en la situació de desocupació, l’adequació al lloc de treball i l’experiència laboral.

“La prioritat d’este govern és ajudar els nostres veïns i, en especial, els més jóvens, en la millora de la formació i experiència professional per tal d’aconseguir millors resultats en la cerca activa d’ocupació”, ha assenyalat l’alcalde de Tavernes Jordi Juan. “Insistim que la nostra missió és millorar les condicions dels vallers per a aconseguir un horitzó de vida digna”.

Jordi Juan ha recordat que “des del govern de Tavernes dediquem molts esforços a aconseguir l’arribada d’inversions i programes de foment de l’ocupació, i, en este sentit, hem d’estar molt satisfets per l’arribada d’estos dos programes, que se sumen a altres iniciatives que ja hem engegat en este curs, com ara el pla d’ocupació, o el programa t’Avalem Joves”.

Per a entendre el que significa este esforç, tan sols enguany la inversió en forment de la ocupació a Tavernes ja ascendeix a 1.14 milions d’euros, i supera la xifra de 1,1 milions d’euros aconseguida durant els 12 mesos del 2017. Unes xifres molt superiors a la mitjana en inversió per habitant de les ciutats del nostre entorn. A més, permetrà la contractació de vora 80 persones de perfils molt distints”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.