laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Acercar las fiestas falleras a los turistas
Foto: VD/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23
de mayo de 2018

LA PLATJA DE TAVERNES CELEBRARÀ TRES DIES DE FESTA FALLERA A PRINCIPIS DE JUNY

 

• La programació de la festa de la falla La Marina pretén apropar les festes falleres als turistes que visiten les platges de la ciutat.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT) i l’Ajuntament de Tavernes han organitzat diversos actes en la platja de Tavernes al voltant de la falla de la Marina, un esdeveniment que pretén apropar la celebració de les festes falleres, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, als turistes i visitats de Tavernes en esta època de l’any.

El divendres 1 de juny es realitzarà la plantada del monument de la falla a les 18 hores en la Plaça de l’Alcudiola. El dissabte 2 de juny s’ha organitzat diversos jocs infantils a partir de les 12 hores. A la nit hi haurà un sopar amb revetla de l’orquestra Àgora al recinte del cinema Olimpo.

El diumenge 3 hi haurà de nou jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una cercavila que eixirà a les 19 hores des del Restaurant San Bernardo. Més tard, a les 21.00 hores, tindrà lloc la crema de la falla La Marina.

Esta iniciativa té per objectiu desestacionalitzar es turisme de Tavernes de la Valldigna, i dinamitzar-ne la programació lúdica i cultural.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.