laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Escuela de verano
Foto: Pixabay/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 23
de mayo de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES OBRI DILLUNS 28 DE MAIG EL PERÍODE DE MATRÍCULA PER A L’ESCOLA D’ESTIU 2018

 

• La matrícula es farà el dilluns 28 de maig en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador, situat en el carrer Calvari 87, per al centre de la platja, i de dimarts 29 a dijous 31, per al centre de la ciutat.
• L’Escola d’Estiu ofereix 149 places en total, repartides entre el centre de la platja, que allotjarà fins a 55 alumnes, i el centre a la ciutat, que rebrà fins a 94 alumnes.

La XXII edició de l’Escola d’Estiu obri el procés d’inscripcions el pròxim dilluns 28 de maig fins al dijous 31 de maig. Este servei acollirà durant el mes de juliol xiquets de 3 a 12 anys per a participar en un programa lúdic i educatiu que ofereix una alternativa al temps lliure de l’estiu. En concret, l’Escola d’Estiu estarà activa del 2 al 31 de juliol, en horari de 9 a 13 hores, i de dilluns a divendres.

L’Escola d’Estiu ofereix 149 places en total, repartides entre el centre de la platja, que allotjarà fins a 55 alumnes, i el centre a la ciutat, que en rebrà fins a 94. Les inscripcions es faran en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador, situat en el carrer Calvari 87. Com a novetat, enguany les inscripcions per als distints centres de l’Escola d’Estiu seran en dies diferents.

Així, la inscripció per al centre de la platja es farà el dilluns 28 de maig, exclusivament. De 9:15 a 10:15 es repartiran els torns per ordre de presència per a formalitzar la inscripció posterior. A partir de dimarts 29 de maig, i fins al 31 de maig, de la mateixa manera es repartiran els torns per a la inscripció per al centre de la ciutat.

La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “donem un any més el servei de l’Escola d’Estiu per a oferir un espai d’educació i activitat per al xiquets de Tavernes en el període vocacional”.

En l’escola, els xiquets participaran en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats de dinamització i jocs adaptats al seu procés evolutiu. El preu de l’Escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si hi va un grup de germans.

A més, els xiquets que estiguen en el centre de la ciutat aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador si hi ha un grup mínim.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.