laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de mayo de 2018

VICENT MASCARELL: "EL TRINQUET VA SER UN PROJECTE IMPROVISAT I FARAÒNIC DUT A TERME SENSE CONSENS I SENSE SEGURETAT JURÍDICA NI LEGAL"

 

• El coordinador general d'Urbanisme afirma que l'auto judicial pot provocar la pèrdua d'una ajuda pròxima a 800.000 €.
• El coordinador general d'Urbanisme, Vicent Mascarell, ha valorat aquest matí l'Acte judicial que decreta la paralització de les obres del trinquet municipal.

Sobre aquest aspecte, Vicent Mascarell ha declarat que "aquest govern no guanya per a ensurts en forma d'herències enverinades fruit de les males gestions del Partit Popular durant la passada legislatura".

"El trinquet va ser un projecte improvisat i faraònic dut a terme sense consens i sense seguretat jurídica ni legal, el que ha acabat provocant la situació de la qual hui informem" va declarar Mascarell qui va incidir que "tots aquests aspectes provoquen que Gandia es trobe davant la possibilitat d'haver de retornar gairebé 800.000 € en ajudes a més de deixar una infraestructura inacabada en un punt estratègic de la ciutat com és el barri de Roís de Corella".

El coordinador general d'Urbanisme va informar que les obres es trobaven a poc més de 10 dies de ser finalitzades. "És un cop a les expectatives de la ciutat provocat per la improvisació del PP".

Durant la seua intervenció Mascarell ha qüestionat quin projecte de la passada legislatura posat en marxa pel PP va ser finalitzat. "Ací tenim la central de la policia amb múltiples deficiències, ara el trinquet paralitzat per un acte judicial, les esoletes que es van adjudicar malament. Tres anys després la ciutadania segueix pagant les Torronaes del PP, és una situació dramàtica". "Havíem fet un esforç invertint en aquesta obra per evitar perdre les ajudes que en el seu dia es van obtenir i ara estem en aquesta situació".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.