laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2018

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 17
de mayo de 2018

AL VOLTANT DE 300 TRIATLETES PARTICIPEN EN LA VI EDICIÓ DEL TRIATLÓ INTERNACIONAL 113MD “CAPITÀ DE LA VANGVARDA”

 

• Els carrers d’Oliva tornen aquest cap de setmana a viure la festa del triatló. I ho faran amb la ja tradicional prova de mitja distància que se celebra al llarg del mes de maig i que serveix d’aperitiu del què serà el 30 aniversari del Triatló Ciutat d’Oliva que es desenvoluparà en el mes de setembre.

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la VI edició del Triatló 113MD “Capità de La Vangvarda” que tindrà lloc aquest diumenge, 20 de maig. A la presentació han assistit les regidores de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, la regidora de Turisme, Mireia Morera, i el director tècnic de la prova, Toni Cots en representació del Club Triatló Oliva.

En la seua sisena edició la participació rondarà els 300 inscrits i es consolida com una prova de mitja distància reconeguda en la lliga no drafting series d’àmbit nacional. L’inici està previst a partir de les 08.00 h

Un circuit i ambient que la converteixen en una espectacular prova mig ironman (1,9 km – 90 km – 17 km.) La prova de natació on els triatletes naden amb més seguretat en paral·lel a la costa (1.9 km); el circuit de ciclisme és únic amb la unió d’Oliva i Pego (90 km). Finalment una carrera a peu (17 km) per la nostra platja, on correran paral·lels a la vora del mar, i accediran pels accessos hàbils i per les zones adjacents on es permet córrer.

“Amb aquesta prova s’inicia la campanya commemorativa dels 30 anys de Triatló a Oliva, amb l’objectiu d’arribar a aconseguir la Declaració d’Interés Turístic Autonòmic com Esdeveniment Esportiu-Festiu d’extraordinari i especial per al Projecte “Viu la Festa, Oliva és Triatló” explicava el director tècnic, Toni Cots.

La regidora de Turisme, Mireia Morera, ha agraït l’esforç de totes les regidories implicades en aquest esdeveniment i ha convidat a tota la gent a vindre a Oliva el pròxim diumenge per gaudir d’un espectable esportiu i turístic com és el triatló.

Per la seua banda, la regidora de Participació Ciutadana, Yolanda Pastor, ha assenyalat que “des de l’ajuntament estarem sempre al costat del club per fer cada vegada més gran la prova del Triatló a Oliva que atrau cada any, a la nostra ciutat a centenars d’esportistes i milers de visitants”.

La prova no podria desenvolupar-se sense l’ajuda i col·laboració desinteressada de moltes entitats i associacions com: Associació Protecció Civil Oliva, Creu Roja, Activa't + Voluntariat, Fundació Espurna, Aecc Junta Local Oliva, Club Nautic Oliva, Grup de Recreació Esportiva Els Oliveros, Club Muntanya Botamarges, Kum Kum Trà Associació Percussió, Art i Dansa, Dansa Oriental Oliva, Zumba Oliva, Escola Municipal Triatló i moltes altres.

• Es poden consultar dades en: www.olivaestriatlo.com


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.