laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 17
de mayo de 2018

L’AGÈNCIA VALENCIANA DEL TURISME (AVT) PROPOSA A GANDIA COM A CIUTAT PILOT DEL PROJECTE D’HOSPITALITATPRESENTADA LA CINQUENA EDICIÓ DE LA FIRA DELS MAJORS

 

• La Mesa de Turisme recull el guant de la Generalitat per a participar en reunions i tallers sobre com transmetre als visitants valors mediterranis com l’autenticitat i la inclusivitat.
• Gandia, en sols cinc mesos, s’ha promocionat en fires i esdeveniments d’una desena de municipis.

L’Agència Valenciana del Turisme (AVT) ha elegit Gandia com a ciutat pilot del projecte d’hospitalitat, una iniciativa que posa l’accent en els valors mediterranis a l’hora de vendre el destí. El tècnic de Formació de l’AVT, Joaquín Valera, i el gerent de Globaldit, Tono Franco, han llançat este matí este guant a la Mesa de Turisme de Gandia, la qual l’ha acceptat, en considerar que esta és una molt bona oportunitat per fer que atributs com l’autenticitat, la innovació, el positivisme o la inclusivitat arriben al nombre més alt de visitants possibles.

L’alcaldessa de Gandia i responsable de l’àrea de Turisme, Diana Morant, ha agraït a l’AVT que hagen pensat en Gandia per començar a desenvolupar esta iniciativa. “És una gran notícia que Gandia siga el destí pilot de l’hospitalitat, perquè a com més gent arribe el sentiment de l’hospitalitat, millor”. Este programa inclou la programació de sessions informatives i tallers per al sector turístic, per a treballar com transmetre als visitants estos valors mediterranis.

Morant ha recalcat que Gandia és una ciutat a la qual li encanten els reptes. L’Agència Valenciana del Turisme també ha triat Gandia com a ciutat pilot en la lluita contra el lloguer il·legal d’apartaments, així com del Pla de Platges Intel·ligents de la Comunitat. Així mateix, també de la mà de l’AVT, Gandia s’ha situat com el destí que més qualificacions de qualitat SICTED té de tota la Comunitat Valenciana.

La Mesa de Turisme ha estat presidida per Diana Morant i per la tècnica de Turisme, Olatz Megía. Estan representats els principals agents turístics de la ciutat (hostaleria, hotels, apartaments, càmpings i agències de viatge); polítics, portaveus dels dos principals moviments socials de la ciutat (Falles i Setmana Santa); la Universitat; les associacions de comerciants; l’Associació de la Fideuà de Gandia i membres de la XEC, entre d’altres.

Este fòrum també ha abordat altres assumptes, com ara, arbitrar un protocol per aplicar la nova marca de la ciutat que es va presentar en la darrera Gala del Turisme després de diferents reunions amb el sector, i que representa una estrela envoltada de mar. Durant la Mesa de Turisme, s’ha valorat com adaptar este símbol a les necessitats de la ciutat i als diferents espais urbans, així com estudiar possibles campanyes.

Així mateix, s’ha informat sobre com s’ha comercialitzat Gandia enguany en les fires i esdeveniments turístics. Des de gener fins a maig, en només cinc mesos, Gandia ha promocionat els seus recursos en una desena de capitals: Madrid, Pamplona, Berlín, Sant Sebastià, Moscou, Barcelona, Portugal (on ha participat en un workshop de congressos), Bilbao, València, Saragossa i Roma (on s’ha presentat l’oferta dels Borja). Estes accions es reprendran després de l’estiu.

D’altra banda, Gandia començarà a treballar amb dos plataformes on line: Minube i Lastminute. Amb la primera, per a la creació de continguts per al mercat nacional, i amb la segona, per a reforçar el mercat francés.

Per últim, la Mesa de Turisme ha decidit treballar conjuntament el calendari d’activitats de tot l’any amb la coordinació de tots els departaments que organitzen esdeveniments i amb el consens del sector turístic.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.