laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Los orgullosos alumnos con sus diplomas
Foto: CASG/2018

Fuente: Col·legi Abad Sola (Gandia)
Valencia 17
de mayo de 2018

ALUMNES DEL COL·LEGI ABAD SOLA OCUPEN LES PRIMERES POSICIONS EN EL MAJOR CONCURS AUTONÒMIC DE L’ÀREA MATEMÀTICA, LES ANOMENADES PROVES CANGUR

 

• Els alumnes Hugo Toledo, Manuel Núñez, Maria Belda i Kilià Pellicer han quedat dins del 5% dels millors alumnes de tota la Comunitat Valenciana. Aquestes dades són un premi individual i col·lectiu, en tant que els alumnes es presenten en representació d’un centre.

És el reconeixement a un treball i esforç d’una dilatada trajectorla en la promoció d’una àrea considerada moltes vegades com a àrida i avorrida. L’entrenament per a les proves consisteix en una tutorització i assessorament d’una hora setmanal per a aquells alumnes que voran publicat els seus noms entre gairebé 2000 de cada categoria d’arreu del territori valencià.

En aquestes proves es presenten tots aquells alumnes dels col·legis que tenen una major projecció dins de l’àmbit de les matemàtiques i que té un caràcter anual.

Aquest premi, com sol passar, no és fruit de la casualitat en tant que l’Abad Sola va ser el centre pioner (ara fa 10 anys) a la ciutat de Gandia en preparar i presentar als diferents candidats per a unes proves autonòmiques de les ciències exactes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.