laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la presentación
Foto: AyuOliva/2018

Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 16
de mayo de 2018

OLIVA CELEBRARÀ LA 14A MATINAL MOTERA DINTRE DE LA XIX FIRA DEL MOTOR I MAQUINÀRIA INDUSTRIAL D’OLIVA

 

• La Matinal Motera tindrà lloc l’1 de juliol. La Fira del Motor, del 29 de juny a l’1 de juliol.

El regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha presentat aquest matí la XIV Matinal Motera d’Oliva, que tindrà lloc el pròxim 1 de juliol de 2018, dins del marc de la XXIX Fira del Motor i Maquinària Industrial d'Oliva. La Fira del Motor tindrà lloc enguany una setmana més tard que l’any passat, del 28 de juny a l’1 de juliol. El motiu del canvi, segons ha explicat el també regidor de Festes, Pepe Salazar “és per acostar-nos més al mes de juliol i per tant a tots els turistes que ens visiten durant les vacances. A més, el cap de setmana anterior, el dissabte 23 de juny, tenim la festa de la Nit de Sant Joan a la platja, i tampoc volem que dues festes grans d’Oliva es facen la competència”.

El regidor ha estat acompanyat pel president de la nova Associació d’Amics de les Motos Clàssiques d’Oliva, Paco Soqueta, que enguany col·labora en l’organització de la Matinal, i pel tresorer de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, José Luís Molina, entitat que enguany, per primera vegada, també patrocina l’esdeveniment.

Pepe Salazar ha explicat que en la present edició la matinal ha estat organitzada directament per l’ajuntament, “perquè el Motoclub Motolio, que fins ara se n’ocupava, ja no existeix com a associació. Però que no es preocupe ningú que Oliva tindrà, un any més, una bona matinal tal com es mereix, i, si pot ser, encara un poquet millor. I molt agraïts al Motoclub Motolio per tots els anys que ha organitzat la Matinal.”

Pel que fa a les activitats previstes, tindrem concentració al parc de l’Estació i voltants des de les 8.00 h del matí. A partir de les 9.00 h començarà a servir-se l’esmorzar al passeig de Jaume I, amb torrada i música en directe. Per només 9 euros, cada participant tindrà dret a un entrepà, una camiseta i dues begudes. A les 12.00 h està previst que tinga lloc la volta amb moto fins a la platja. I a partir de les 13.00 h començarà l’espectacle d’acrobàcies sobre dues rodes d’Emilio Zamora, de l’equip Ducati.

Especial protagonisme tindran també enguany les motos clàssiques. Segons ha explicat Paco Soqueta, “estem parlant amb diversos clubs per tal que hi col·laboren, així que esperem fer una bona exposició de motos clàssiques enguany. Oliva té una gran matinal, consolidada, i hem de treballar per mantenir-la, i si pot ser millorar-la”.

Per la seua part, Jose Luis Molina també s’ha mostrat molt satisfet i agraït al regidor de Comerç, per l’oportunitat que suposa per a ACCO la seua participació en la Matinal Motera: “ACCO no és només una associació de comerciants, és una entitat oberta i disposada a participar en tots els esdeveniments importants que s’organitzen a Oliva. Per una part per la promoció del comerç local que això suposa, però també per demostrar que som una part fonamental en la vida del nostre poble, que estem implicats i disposats a treballar perquè Oliva tinga cada vegada activitats més destacades.”

Cal recordar que la Matinal Motera d’Oliva és una de les més importants del calendari valencià, tant per la seua bona organització com pel nombre de participants, que enguany espera superar els 1.500 motoristes d’edicions anteriors.

El regidor de Comerç, Mercats i Consum, Pepe Salazar, ha volgut agrair el seu suport a totes les persones que estan treballant perquè la Matinal Motera d’Oliva siga tot un èxit, i convidar a tots els ciutadans d’Oliva i la Safor i les comarques veïnes a disfrutar de la nostra Matinal Motera i Fira del Motor d’Oliva del 29 de juny a l’1 de juliol.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.