laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento del pleno
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 15
de mayo de 2018

PILAR AUSINA, NOVA REGIDORA DE PROMOCIÓ TURÍSTICA I JOVENTUT

 

• Pilar Ausina pren possessió de l’acta com a regidora en substitució de Llum Sansaloni.
• Amb la incorporació de la regidora a la corporació municipal, es fa efectiva la reestructuració del govern.

Durant el ple d’ahir, dilluns 14 de maig, va tindre lloc la presa de possessió de Pilar Ausina com a regidora de la corporació municipal, que va entrar a formar part del Grup Compromís per Tavernes de la Valldigna.

Pilar Ausina substitueix Llum Sansaloni que, per motius personals, va renunciar a l’acta de regidora en l’Ajuntament en el ple del mes d’abril passat.

La nova regidora entrarà a més a formar part del govern municipal assumint les delegacions especials en matèria de promoció turística i joventut.

REMODELACIÓ DEL GOVERN

Amb la incorporació de Pilar Ausina a la corporació municipal i a l’equip de govern, conclou la remodelació del govern municipal i el repartiment de competències. Així, Perfecto Benavent, ocuparà la cartera d’Obres Públiques, Accessibilitat i Mobilitat, tot mantenint la primera tinència d’alcaldia. Estes competències s’afegeixen a les que ja exercia.

Josep Llàcer assumeix la cartera de Patrimoni i la regidoria de nova creació de Festivals Musicals, a més de les responsabilitats que ja tenia. En canvi, cedirà la responsabilitat en promoció turística a favor de la nova regidora Pilar Ausina. A més, serà el segon tinent d’alcalde.

Bea Ferreres serà la nova regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, a més de seguir amb les responsabilitats que ja tenia en les àrees d’Educació i de Promoció Lingüística. Ocuparà també la tercera tinència d’alcaldia.

Per altra banda, la regidora Noèlia Alberola agafarà la gestió de la brigada municipal, una responsabilitat que s’afig a les que ja tenia en Serveis Socials, Igualtat i Memòria Històrica.

Enrique Chofre també ampliarà el nombre de carteres afegint a les seues responsabilitats les delegacions de Contractació i Serveis Públics.

Pel que fa a l’àrea de Joventut, Encar Mifsud cedeix la cartera a Pilar Ausina, però manté les delegacions en matèria de Cultura, Festes i Relacions Institucionals. Javier Escrihuela seguirà sent regidor d’Agricultura i Infraestructures Agràries.

Annex I i II. Delegacions genèriques en favor de tinències d’alcaldia i delegacions especials en favor de regidories que no tenen la condició de tinents d’alcalde.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.