laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Pensionistas
Foto: VD/2018
Fuente: Col·lectiu cívic de jubilats I feministes d’Oliva
Valencia 11 de mayo de 2018

COL·LECTIU CÍVIC DE JUBILATS I FEMINISTES D’OLIVA

 

• Som un Col·lectiu de dones i homes que reivindiquem els drets socials. Per això i davant la situació de les pensions actuals i futures, hem decidit unir-nos a les diverses manifestacions que aquestos mesos han invadit els carrers de moltes ciutats. Per això el dia 18 de maig de 2018, hem convocat una manifestació a la ciutat d’Oliva.

Hi ha un gran problema, no sols amb les pensions actuals, sino en les pensions futures, sobretot per a les persones d’edat superior als 50 anys, on l’ocupabilitat és molt escassa o pràcticament nul·la, el que suposarà el dia de demà unes pensió mínimes, que no poden garantir el suport econòmic una vegada produïda la jubilació. Però tampoc millora la situació, per aquelles persones, que estan en actiu, amb contractes parcials i/o sous indignes, amb cotitzacions que no els permetran la jubilació o tindran les mínimes.

Així mateix, s’ha unit a la causa, el col·lectiu de dones feministes d’Oliva, per a exigir mesures per la igualtat salarial, mesures per a garantir la conciliació familiar i la modificació immediata del codi penal per a que la violència sexual siga un delit penat amb sentències més dures que les actuals. Manifestem la nostra repulsa contra la sentència judicial de “la manada”, “no és abús, és violació”. Així ho expressava la representant del col·lectiu de dones feministes, Silvia Guerola.

L’ITINERARI PREVIST ÉS EL SEGÜENT:

• A les 19:00 h, punt d’inici: Parc de l’Estació
• Seguidament pujarem per el C/Cervantes i C/Constitució per a arribar a la Plaça de l’Ajuntament. On gaudirem de música en directe.

Animen i convidem a tots els ciutadans d’Oliva a participar, així com a totes les poblacions veïnes per a unir-se a aquesta causa cívica.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.