laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 26
de abril de 2018

JORNADA DE PORTES OBERTES DEL REIAL CLUB NÀUTIC DE GANDIA

 

• El pròxim 1 de maig tindrà lloc la tradicional Jornada de Portes Obertes del Reial Club Nàutic de Gandia, on es podran provar les diferents modalitats d’embarcacions.
• Unes jornades obertes al públic en general com a part del programa d'acostament a la mar i els esports nàutics en col·laboració amb la regidoria d'Esports i les federacions de Rem i Vela.
• S'ha organitzat paral·lelament una Fira Comercial per a totes aquelles empreses i associacions que estiguen interessades.
• La iniciativa començarà a les 9:45 i durarà tot el matí fins a les 14:45 hores.

Aquest matí s'han presentat en roda de premsa la jornada de portes obertes del RCNG, a càrrec de la regidora d'Esports, Lydia Morant i el director esportiu del Club Nàutic de Gandia, Daniel Martí.

En col·laboració amb l'Ajuntament de Gandia i les Federacions de Rem i Vela de la Comunitat Valenciana, s'ha organitzat la jornada de portes obertes com a part del programa d'acostament a la mar i els esports nàutics destinada al públic en general.

Lydia Morant ha destacat que "aquest tipus d'activitats col·laboren en la promoció de Gandia com a ciutat saludable i com a ciutat mediterrània oberta al mar aportant turisme de qualitat"

Des de l'Ajuntament de Gandia i des del servei d'esports, Morant ha volgut donar "l'enhorabona i les gràcies per promoure aquest tipus d'iniciatives que al final contribueixen a promocionar l'esport, el fan més accessible a persones que per desconeixement no el practiquen encara i que d'aquesta manera es poden iniciar. Confiem en el fet que de nou siga tot un èxit i animem a tota la ciutadania a acudir".

Per la seua banda Daniel Martí a més de convidar a tothom a acostar-se a través d'aquestes jornades als esports nàutics, va convidar "a totes les associacions socials, culturals i esportives a instal·lar els seus expositors de forma gratuïta perquè puguen informar directament de les seues activitats a tots els visitants". Paral·lelament hi haurà una fira comercial d'empreses expositores dels socis del club i d'empreses de no socis, aquests últims hauran de contractar l'espai amb el Club.

Martí ha volgut destacar la possibilitat de provar les cinc modalitats d'esports que estaran disponibles, vela lleugera, vela en creuer, rem, caiac i pesca.

Durant la jornada es realitzaran grups cada hora, de manera que dins de la disponibilitat d'embarcacions, la persona que vullga practicar les cinc modalitats, ho podrà fer al llarg de tota la jornada.


Cartel anunciador

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.