laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 25
de abril de 2018

PRESENTAT EL PROGRAMA DE FESTES DEL MOLÍ DE SANTAMARIA

 

• El programa d’activitats va del 27 d’abril fins a l’1 de maig i inclou activitats per a tota la família.
• Es tracta d’una festivitat amb més de seixanta anys d’història.

El president de la Junta de Districte del Grau i la platja, Miguel Ángel Picornell, acompanyat pel president de l’Associació de Festes del Molí, Manolo García, i presidenta del colectiu dels Festers Joves, han comparegut en roda de premsa presentar el programa de festes Santa Creu Molí de Santamaria.

Més de seixanta anys de festivitats avalen al Molí amb una tradició molt arrelada. Aquesta barriada, situada al districte Marítim del Grau, celebrarà durant quatre dies, del 27 d’abril a l’1 de maig, una festa que comptarà amb diferents activitats. Concurs de paelles, xocolatades, parcs infantils, cavalcades i discomòbils amenitzaran les jornades tant per als menuts com per als majors.

El dissabte es realitzarà una xocolatada i, per la nit, tindrà lloc una discomòbil. El diumenge, a més, es celebrarà un concurs de paelles que ja du diverses edicions produint-se. Dilluns, com que és un dia laboral, les activitats estan enfocades per als més menuts. I, finalment, el dia 1 es celebrarà la tradicional missa de campanya i un acte del grup ‘Cacaua i Tramús’.

Miguel Ángel Picornell ha volgut fer valdre l’enorme voluntat de la barriada i ha aprofitat per a convidar a tota la ciutadania a participar en aquest esdeveniment. “El grau és un poble fester. És un barri molt singular amb una tradició de més de 60 anys”, ha assegurat el regidor. Per la seua banda, Manolo Gracía ha destacat el compromís del consistori amb la seua festivitat. “Agrair a l’Ajuntament de Gandia per fer possible tirar les festes avant”, ha conclós.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.