valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales

Fuente: Barcelona en Comú
Valencia 20 de abril de 2018

BARCELONA EN COMÚ REIVINDICA PER SANT JORDI LA FORÇA DE LA CIUTADANIA PER LLUITAR CONTRA ELS LOBBIES, LA CONTAMINACIÓ I L'ESPECULACIÓ

 

• A la nostra parada, ubicada en Rambla Santa Mònica, els visitants podran fer-se una fotografia en un photocall amb el crit de ‘no tinc por!’.

Barcelona en Comú estarà present al carrer durant la diada de Sant Jordi amb una parada a la Rambla Santa Mònica. Serà un espai obert des del qual reivindicarem la força de la ciutadania en la lluita contra l'especulació immobiliària, la pressió dels grans lobbies i la contaminació. Des de Barcelona en Comú considerem que s’ha fet més evident que mai, durant les últimes setmanes, que els poders econòmics de la ciutat només pensen en els seus beneficis a costa del bé comú.

“Només amb mobilització ciutadana i valentia institucional podrem afrontar els lobbies i guanyar una Barcelona per a tothom”, ha manifestat Enric Bárcena, portaveu de Barcelona en Comú.

L’espai a la Rambla també serà una oportunitat per recordar el crit de "No tenim por!” que va unir la ciutat l’agost passat després del terrible atemptat terrorista a aquest mateix carrer.

VUIT PARADES A LA CIUTAT

Barcelona En Comú tindrà un total de vuit parades arreu de la ciutat. Hi haurà una a la Rambla Santa Mònica i, a més, els grups de barri també tindran parades en Horta-Carmel, Guinardó, Gràcia, Esquerra de l'Eixample, Sant Antoni, Sarrià-Sant Gervasi i les Corts.

El disseny de la parada de la Rambla de Santa Mònica és de fusta i tindrà un racó per a nens i nenes on es faran activitats i un photocall on la gent es podrà fer fotografies al moment i imprimir la seva foto. Hi haurà una selecció de llibres de diverses temàtiques i, a més, a l'estand tindrem material com ara punts de llibre, fulletons informatius i merchandising.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.