laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Obras del plan de viales
Foto: AyuGandia/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 19
de abril de 2018

EL PLA DE VIALS DEL 2018 POSSIBILITARÀ MILLORAR L'ACCESSIBILITAT EN MÉS DE 200 PUNTS DELS CARRERS DE GANDIA

 

• Enguany ja s'han realitzat més de 150 actuacions d'aquest tipus.
• Actualment s'està condicionant com a pàrquing un solar de propietat municipal de 2.200 metres quadrats que crearà més de 100 places d'estacionament noves al Grau.

El regidor de Serveis Bàsics a la ciutadania, Miguel Ángel Picornell ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels treballs de millora de carrers que es faran a la nostra ciutat gràcies al Pla de Vials del 2018.

"Uns treballs que continuen transformant la trama urbana del nucli urbà i dels seus districtes, del que aquest Govern està molt satisfet. S'ha fet molt en aquests gairebé tres anys de mandat" va declarar Miguel Ángel Picornell, qui va recordar que les millores de vials s'estan realitzant tant a Gandia com a la platja i el Grau.

Aquesta legislatura i aprofitant les obres s'han realitzat més de 150 actuacions destinades a millorar l'accessibilitat als carrers de Gandia i que ascendiran a un total de més de 200 en finalitzar la legislatura. "Tindre cura de les persones amb mobilitat reduïda ha estat un dels objectius d'aquest Govern des del minut 0 de la legislatura. A la platja, sense anar més lluny, hem traçat un pla en què hem establert tres zones, repartides des de l'inici fins al final de la platja, de manera que qualsevol persona amb dificultat per moure puga anar des de la carretera Natzaret - Oliva fins a la mateixa platja Nord sense trobar cap obstacle. Sabem que queda molt per fer i en aquest sentit treballarem per seguir millorant l'accessibilitat" ha destacat l'edil.

Pel que fa a la renovació de vials, és a dir, fresat i reasfaltat, Picornell ha informat que ara mateix s'està treballant en diversos escenaris. En Venècia a la plaça Nova; al Grau en els carrers Juan de la Cierva i Llevant; i a Gandia al carrer 9 d'octubre. També es renovaran els pròxims dies els carrers Marqués de Campo, Pare Pasqual Catalá i Mossen Moragues.

Totes aquestes actuacions en aquests vials suposen una inversió lleugerament superior als 200.000 euros.

Un altre aspecte destacat per Picornell ha estat la renovació del paviment de voreres en deficient estat. Ara mateix s'està actuant al carrer Cap de Sant Antoni i en acabar s'iniciaran els treballs al carrer Esqullera, tots dos a la platja i al nucli urbà també es realitzaran treballs a l'avinguda de València on hi ha una vorera per a reparar, a més del carrer Alqueria de les Flors on es faran passos de vianants adaptats.

Com actuació integral, que comprén la instal·lació d'aigua potable, voreres i vials, s'inclou també el carrer Tirso de Molina.

D'altra banda, s'està condicionant com a pàrquing un solar de propietat municipal de 2.200 metres quadrats, proper al camp Fort-Llopis del Grau. "Esperem complir així amb les aspiracions del sector hostaler que ens ho demanava, així com disposar de places extra per al Ferry a Eivissa o de cara a les actuacions d'Escena Gandia, ja que segons les previsions generarem unes 100 places d'estacionament noves".

En aquest capítol de renovació de voreres i actuacions integrals, també es destinen més de 200.000 euros.

Totes aquestes actuacions, les que ja s'han realitzat i les previstes fins a final d'any, s'ajusten al milió d'euros dels pressupostos municipals, encara Picornell ha explicat que la previsió és poder ampliar aquesta quantitat en 200.000 € més per complementar les actuacions del Pla de Manteniment i Millora de Vials d'aquest 2018.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.