laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la jornada
Foto: AyuAlquería/2018
Fuente: Ayuntamiento de l’Alqueria de la Comtessa
Valencia 18
de abril de 2018

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA ACULL L’EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA “DEJADNOS DE CUENTOS”

 

• Fins al 30 d’abril, el municipi de l’Alqueria de la Comtessa acollira l’exposició fotogràfica “Dejadnos de cuentos” del grup Fototeatre.

L’obra visual exposa mitjançant fotos, els valors negatius que també transmeten els contes clàssics però que són menys evidents i passen desapercebuts. Les històries de Hansel i Gretel o la Caputxeta Roja es recreen de mans de Fanny i de Juan José Todolí Signes i Fanny Pérez Alcañiz, del grup Fototeatre, per a donar una nova perspectiva a contes considerats inofensius.

L’exposició es va inaugurar el dimarts 17 d’abril al Centre Social del municipi, on va acudir la regidora de cultura Ana Lopez. Es va fer una xicoteta explicació dels contes exposats, i una xarrada informativa amb exemples visuals d’altres contes clàssics que també divulguen valors negatius. Per finalitzar la inauguració, es va oferir un berenar popular als assistents.

L’alcalde de la comunitat, Voro Femenia, considera que “aquesta exposició és una oportunitat per a veure amb una nova perspectiva els contes populars” i que espera "que siga d'interés per als ciutadans i ciutadanes de la localitat".

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.