laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Bellreguard
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 18
de abril de 2018

BELLREGUARD S’ADHERIX A LA XARXA DE MUNICIPIS PROTEGITS CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

 

• El passat plenari, l’Ajuntament de Bellreguard va acordar per unanimitat l’adhesió a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere a proposta del regidor d’Igualtat, Salva Torres.

La xarxa és un espai de coordinació creat per la Diputació per a millorar la prevenció, detecció i erradicació de qualsevol forma de violència contra les dones. Com assenyala Torres, «Havíem d’estar; Bellreguard està a l’avantguarda en les polítiques de gènere com demostre els nombrosos reconeixements rebuts o la inclusió en la mesa d’experts de la pròpia Diputació».

La Xarxa vol millorar la qualitat de les actuacions en la matèria, optimitzar els recursos existents i compartir iniciatives i coneixements entre les administracions. De moment, demà se celebra una primera reunió a València a la qual acudirà la treballadora social de Bellreguard.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.