laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de Gandia

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 18
de abril de 2018

EL DEPARTAMENT DE SERVEIS BÀSICS I ECOEMBES COL·LABOREN AMB L'ORGANITZACIÓ DE LA CURSA DE LA DONA

 

• L'Ajuntament de Gandia i ECOEMBES col·laboraran amb el Club d'Atletisme Safor, organitzador de la Cursa de la Dona, per a conscienciar de la importància del reciclatge. El regidor de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha informat de la planificació del seu Departament per a fer una recollida especial d'envasos de plàstic en la Cursa de la Dona que tindrà lloc aquest diumenge.

La campanya consisteix en una recollida selectiva de les botelles de plàstic que utilitzaran les participants mitjançant una sèrie de contenidors de color groc que s'ubicaran passada la zona d'avituallament, en tot el carrer Sant Francesc de Borja i fins la plaça Escoles Pies.

El Departament de Serveis Bàsics i ECOEMBES aspiren a convertir Gandia en una ciutat 100% recicladora i a aquesta primera iniciativa de la Cursa de la Dona se sumaran futures competicions esportives de caràcter popular de les quals anirà informant-se. Aquesta iniciativa inclou també el pesatge de tot el plàstic recollit per a donar una informació exacta del grau de compliment que tenim a l'hora de reciclar els residus sòlids urbans.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.