laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17
de abril de 2018

EL CONSELL DE LA DONA DE TAVERNES ES CONSTITUEIX AMB LA PARTICIPACIÓ D’ASSOCIACIONS I FORCES POLÍTIQUES

 

• L’acte de constitució ha comptat amb la presència del secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez.
• Esta fita arriba uns dies després de l’adhesió de Tavernes a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere.

Tavernes de la Valldigna ha assolit una nova fita en matèria d’igualtat i lluita contra la violència de gènere. Si fa uns dies la Diputació de València confirmava l’adhesió de ple dret de Tavernes a la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere, ara la ciutat tanca el cercle de la participació i cooperació entre institucions i organitzacions amb la creació del Consell Municipal de les Dona de Tavernes.

Este òrgan, aprovat pel ple municipal amb el suport de totes les forces polítiques, es va constituir ahir de vesprada amb la participació d’associacions municipals implicades en la defensa de la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, associacions de veïns, representants de l’àmbit sanitari, de l’àmbit educatiu i forces polítiques, i sota la presidència de la regidora d’Igualtat Noèlia Alberola.

A la constitució hi va assistir el secretari autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat, Alberto Ibáñez, que va destacar que “Tavernes s’erigeix com a una ciutat referent en la defensa de la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, perquè ha demostrat el compromís i la bona pràctica en esta matèria”. A més, el secretari autonòmic ha volgut felicitar la ciutat per haver constituït un consell de la dona “plural i gens partidista”.

Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna, ha aprofitat la presència d’Alberto Ibáñez per a agrair a la Conselleria el seu compromís en esta matèria i per “donar oxigen als municipis per a continuar treballant de manera digna contra esta xacra”. A més, ha ressaltat la importància de la fita de la constitució del Consell Municipal de la Dona de Tavernes que permetrà “sumar idees i esforços i implicar-hi tota la societat vallera per a assegurar una igualtat real i efectiva, i eradicar la violència masclista”.

Respecte a este òrgan, les bases preveuen la participació en el Consell de la Dona, a títol individual, de persones expertes i personalitats de reconeguda vàlua dins de l'àmbit de la igualtat de gènere i dels drets de les dones.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.