laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018

Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de marzo de 2018

GANDIA INICIA EL DISPOSITIU ESPECIAL DE NETEJA DELS EMBORNALS DE LES ZONES ON HI HAVIA FALLES PLANTADES

 

• El efectius de Serveis Bàsics retiren 180 tones de restes durant la nit de la cremà.
• El regidor delegat de Serveis Bàsics, Miguel Ángel Picornell, ha comparegut en roda de premsa per fer balanç del dispositiu especial de neteja de les falles de 2018.

Picornell s'ha mostrat satisfet pels resultats de l'esforç, tant tècnic com humà, que s'ha fet en matèria de neteja viària i recollida de residus sòlids urbans durant els dies de festa tot i els problemes que van ocasionar les ratxes de vent que van obligar a realitzar intervencions de manera no programada. En aquest punt el regidor va recordar que els carrers engalanats de les comissions de Beniopa i el Grau van haver de ser retirats en la seua totalitat després de ser destrossats pel vent.

En total, el departament de Serveis Bàsic va mobilitzar durant aquests dies un total de 32 treballadors amb tres pales mecàniques, tres camions, dues agranadores i dues cubes, que han aconseguit que a primera hora del matí de hui que la ciutat es trobés en perfectes condicions. Entre els treballs realitzats la passada nit, s'han produït 60 moviments de contenidors per ubicar-los en els llocs habituals i recollit prop de 180 tones de restes que va deixar la nit de la cremà.

A partir de hui, Picornell ha informat que s'inicia el dispositiu especial de neteja dels embornals de les zones on hi havia falles plantades, per garantir el seu normal funcionament. Una operació que es realitza cada any abans i després de festes amb dues finalitats. En primer lloc que funcione bé l'evacuació d'aigua el dia de la cremà i en segon terme per treure les restes de cartó que puguen haver obstruït els conductes.

Finalment, Picornell ha agraït a la Federació de Falles i a les diverses comissions seua sensibilitat, tant en la neteja, així com en el reciclatge.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.