laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ganadoras
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 17
de marzo de 2018

LA GRAN DE LA VIA I LA INFANTIL DE PASSEIG GUANYADORES DEL PRIMER PREMI DE LES FALLES 2018

 

• El primer premi per l’ús del valencià, concedit per l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, ha estat també per a la falla Passeig.
• L'Ajuntament ha entregat un banderí a les 6 comissions en reconeixement a la difusió dels valors d’igualtat durant les festes falleres.

Tavernes de la Valldigna ja coneix les guanyadores dels premis de les Falles 2018. Una vegada més, el món faller s’ha concentrat a la Plaça Major per a conèixer les decisions del jurat amb il·lusió i nervis, i el veredicte no s’ha fet esperar.

La falla La Via ha sigut la triomfadora d’una vetllada en què ha pujat a l’escenari en quatre ocasions. I és que ha estat la guanyadora del 1r premi de les falles grans, amb el monument que porta per títol Alegria, obra de l’artista Pere Baenas. A més ha rebut els premis a l’enginy i gràcia de la falla infantil, el premi a la crítica local i el premi a l’equilibri i risc.

Pel que fa als monuments infantils, la falla Passeig ha sigut la guanyadora amb un monument obra de Juan C. baix el lema t’imagines? No obstant, el jurat de les falles infantils ha volgut remarcar, amb un text signat per tots els components, la gran qualitat de tots els monuments i la dificultat que s’han trobat per a repartir els guardons.

A més, la falla Passeig ha rebut el primer premi per l’ús del valencià, uns premis que concedix l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, i dotat amb 1000 euros per al guanyador. El segon premi ha anat per a la falla La Dula, premi dotat amb 600 euros. Per últim, el tercer premi, dotat amb 300 euros, l’ha rebut la falla Cambro.

La fallera major de Tavernes, Begoña Boronat, acompanyada de l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, la regidora de Festes, Encar Mifsud, el president i el vicepresident de la Federació de Falles de Tavernes, i la cort d’honor han presidit l’acte de lliurament de banderins en la plaça Major de Tavernes abarrotada.

Enguany, com a novetat, totes les falles de Tavernes han rebut un banderí que reconeix la implicació de les 6 comissions en la transmissió dels valors d’igualtat durant les festes falleres.


La Via, ganadora mayor  - Foto: AyuTavernes/2018


Passeig, ganadora infantil - Foto: AyuTavernes/2018


RESUM DE PREMIS

FALLES GRANS:

1. La Via
2. Passeig
3. Prado
4. La Dula
5. Portal
6. Cambro

FALLES INFANTILS:

1. Passeig
2. Prado
3. La via
4. Cambro
5. La Dula
6. Portal

Enginy i gràcia falla gran: La Dula.
Enginy i gràcia falla infantil: La Via.
Crítica local: La Via.
Ninot indultat falla gran: Passeig.
Ninot indultat falla infantil: Prado.
Equilibri i risc: La Via

PREMIS A L’ÚS DEL VALENCIÀ, QUE DÓNA L’AJUNTAMENT DE TAVERNES:

1. Passeig, amb una dotació de 1000 euros.
2. La Dula, amb 600 euros.
3. Cambro, amb 300 euros.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.