laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Antoni Ribera y Sergio Bañuls
Foto: FMICOliva/2018

Fuente: Federació de Moros i Cristians d’Oliva
Valencia 15
de marzo de 2018

FOTOPRIX OLIVA DÓNA MÉS DE 50.000 FOTOGRAFIES A LA FEDERACIÓ DE MOROS I CRISTIANS D’OLIVA

 

• Des de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva volem informar que l’empresa Fotoprix Oliva, que dirigeix Antoni Ribera Oltra, ha fet una aportació de més de 50.000 fotos de les nostres festes.

L’arxiu que acaba de cedir Fotoprix Oliva conté fotografies de les Festes de Moros i Cristians d’Oliva, principalment de les entrades, des de 2009, que passaran a formar part de l’arxiu gràfic de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva. Amb aquesta aportació fotogràfica es millora i s’incrementa notablement la qualitat i la quantitat de l’arxiu fester, i també es disposarà de millor material per a les tasques de difusió en xarxes socials i en la nova pàgina web que està en procés de construcció, alhora que les podrem facilitar als mitjans de comunicació perquè puguen emprar-les en la seua tasca de cobertura de les nostres festes.

El president de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva, Sergio Bañuls es mostra molt agraït per la donació: “És una aportació immensa per al patrimoni de la Festa, des de la Federació de Moros i Cristians d’Oliva i en nom de tot el col·lectiu Fester agraïm a Antoni Ribera, a l’empresa Fotoprix Oliva, la seua generositat”.

Per la seua part, Antoni Ribera, el gerent de l’Empresa Fotoprix Oliva, declara: “és una feina col•lectiva, de molts anys, de tot l’equip de Fotoprix Oliva. Ens agrada la Festa de Moros i Cristians d’Oliva, i els festers sempre ens han demanat que la fotografiarem, i per a nosaltres ha estat més que una feina, un plaer”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.