laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la salida oficial
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 10
de marzo de 2018

MÉS DE 500 PARTICIPANTS TINYEN DE ROSA ELS CARRERS DE TAVERNES EN LA XVII EDICIÓ DE LA CURSA DE LA DONA

 

• La iniciativa torna a reunir les dones valleres, que han corregut en un ambient festiu i reivindicatiu.
• La prova, amb dos circuits de 2 i 3 km i no competitiva, ha transcorregut pels carrers de la ciutat.


Momento de la jornada - Foto: AyuTavernes/2018


Baix el lema “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”, més de 500 dones de totes les edats han participat esta vesprada en la XVII edició de la Cursa de la Dona de Tavernes de la Valldigna. Una vegada més, els carrers de la ciutat s’han tenyit del rosa de les samarretes amb la celebració d’esta tradicional fita esportiva i reivindicativa.

La regidora de Seguretat, Llum Sansaloni, el regidor d’Esports Josep Llàcer, i la regidora d’Educació, Bea Ferreres, i el regidor d’Hisenda, Perfecto Benavent, han sigut els encarregats de fer el tall de cinta que ha donat inici a la cursa.

L’esdeveniment, organitzat per la Regidoria d’Igualtat i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, ha atorgat el dorsal zero a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tavernes, recaptant per a l’associació més de 350 € que han donat les participants.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.