laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la jornada
Foto: AyuTavernes/2018

Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07
de marzo de 2018

L’AJUNTAMENT DE TAVERNES DE LA VALLDIGNA LLANÇA UNA INICIATIVA PER A FOMENTAR LA IGUALTAT, LA INTEGRACIÓ I EL RESPECTE EN LES FESTES FALLERES

 

• La campanya, presentada ahir en el saló de plens de l’Ajuntament, compta amb la col·laboració de les 6 comissions falleres i incidirà en la lluita contra la violència cap a la dona i el foment de la igualtat, el respecte a tots els col·lectius, i la integració en la festa de tota la societat.
• El consistori entregarà un banderí a les 6 falles per a reconèixer la tasca que fan pel foment de la igualtat.

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Noèlia Alberola, i la regidora de Festes, Encar Mifsud, presentaren ahir en el saló de plens la iniciativa #6Falles1Festa, una iniciativa que compta amb el suport i la col·laboració de les 6 comissions falleres de la ciutat, i amb la qual es vol difondre un missatge d’igualtat, integració i respecte en les celebracions de les falles.

En l’acte, al qual assistiren els representants de totes les falles de Tavernes, s’hi presentà la iniciativa i es desvelà el cartell i els materials que faran de suport de la campanya durant les festes. A més, el consistori reconeixerà la iniciativa i la col·laboració de les comissions en la defensa de la igualtat fent entrega d’un banderí a cada una.

A més, la regidora d’Igualtat anuncià que, per a les falles de 2019, la seua Regidoria convocarà uns premis amb dotació econòmica que reconeixeran les falles que destaquen en el foment de la igualtat i en la lluita contra la violència de gènere.

Noèlia Alberola ha assenyalat que “esta iniciativa incidix en el missatge d’una societat moderna i madura, en un missatge que apel·la a la igualtat, al respecte i a la integració d’una manera extensiva. A més, volem reconèixer la faena de les 6 comissions en este tema amb l’entrega d’un banderí. Esta campanya es basa en la suma d’esforços per a aconseguir un missatge més potent”.

Per altra banda, Encar Mifsud ha destacat que “les falles són una festa vertebradora en què participa tota la ciutat, i per este motiu tenen un gran potencial vehicular per a promoure i visibilitzar estos valors”. “Estem molt contentes de poder comptar amb el suport i la col·laboració de les comissions per a difondre un missatge més ferm”, ha conclòs la regidora.

Amb esta campanya, es difondran entre els diversos casals cartelleria, tríptics amb informació sobre violència de gènere, punts de llibre amb un decàleg per al foment de la igualtat i polseres. A estos materials s’hi afigen els distints elements i iniciatives de cada una de les falles.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.