laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Mujeres trabajadoras
Foto: Pixabay/2018
Fuente: PSPV-PSOE Safor-Valldigna
Valencia 07
de marzo de 2018

EL PSPV-PSOE SAFOR-VALLDIGNA RECOLZA ACTIVAMENT LA MOBILITZACIÓ FEMINISTA

 

• En el dia 8 de març, el PSPV-PSOE manifesta un any més el seu compromís amb les dones, amb la defensa dels seus drets i amb les polítiques d’igualtat com a instrument per avançar cap a una societat, en la que les dones exercisquen des de la seua llibertat el protagonisme de les seues pròpies vides.

Voro Femenia ha afirmat el següent “ens reconeixem en els diferents èxits que al llarg dels governs socialistes s’han aconseguit al nostre país en matèria d’igualtat de gènere, però alhora, també ens concerneix el camí que encara hem de recórrer per a eradicar el masclisme” i ha afegit “no pot haver-hi una societat veritablement democràtica si no som capaços d’eliminar els comportaments i actituds masclistes o les diferències salarials que atempten contra més de la meitat de la població”.

A més, Voro ha volgut denunciar la passivitat del Govern Central en les polítiques d’igualtat.

Una societat lliure de masclisme és el nostre objectiu i uns dels nostres senyals d’identitat. En aquest sentit el PSPV-PSOE de la Safor-Valldigna es suma, amb el lema “Parem, Igualem, Dignifiquem” i emprant el hashtag #JoPare, a les accions programades pels dos sindicats majoritaris, recolzant la VAGA per a la jornada de demà. I convocant a la nostra militància a les diferents accions i mobilitzacions previstes.

• Vos animem a participar en les manifestacions convocades o en les concentracions a les 12 hores a les portes de cada Ajuntament o centre de treball.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.