laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Voro Femenia

Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna
Valencia 20
de febrero de 2018

L’EXECUTIVA PSPV-PSOE SAFOR-VALLDIGNA ES SUMA A LA CAMPANYA PER L’ÚS DEL VALENCIÀ A LES SENYALS DE TRÀNSIT DE BELLREGUARD

 

• La Comissió Executiva Comarcal del PSPV-PSOE de La Safor-Valldigna, reunida per primera vegada després que es decidira la seua composició el passat 10 de febrer, inicia esta nova etapa amb el Diputat Provincial i Alcalde de l’Aqueria de la Comtessa, Voro Femenia al front.

En este primer encontre, els socialistes comarcals van decidir les bases del Pla de Treball Comarcal per a treballar i posar en marxa les accions de progrés als pobles de La Safor.

Per altra banda, es va aprovar, per unanimitat, entre d’altres temes, recolzar de manera ferma i clara la posició que els i les veïnes de Bellreguard estan demostrant davant de la decisió de la Delegació de Govern de la Comunitat Valenciana de retolar les senyals de trànsit en dos idiomes. Al PSPV-PSOE som conscients que no és esta la única població de la comarca que hauria d’aplicar les dues llengües i es veuria afectada per tant, per la decisió que prenguera la Delegació de Govern.

Si ens remuntem en els fets, el departament de Serveis Jurídics de la Delegació de Govern requeria a la població a retolar les senyals del municipi en els dos idiomes que conviuen en la Comunitat Valenciana, però existeix un reglament municipal aprovat en 1992 on es decidia donar-li un ús prioritari al valencià en tota l’Administració local. Per este motiu, nombrosos veïns, així com el Govern Municipal de Bellreguard, amb els regidors socialistes al capdavant, s’han sumat a la campanya que iniciava l’Ateneu Popular de Bellreguard – La Roda difonent la seua imatge amb un cartell on es parla d’imposició al fet d’haver de retolar en ambdós idiomes.

• Una reivindicació a la que se suma ara també el PSPV-PSOE Safor-Valldigna de manera ferma amb este comunicat de premsa.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.