laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de febrero de 2018

GANDIA INSTAL·LA NOUS SISTEMES DE CARDIOPROTECCIÓ D'ÚLTIMA GENERACIÓ EN LES SEUES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES

 

• 3 nous desfibril·ladors amb teleassistència s'han instal·lat en els centres esportius de Beniopa, el camp de futbol Roís de Corella i el pavelló del Raval.
• Els nous aparells se sumen als ja existents en el Poliesportiu Municipal, el centre esportiu del Grau i en Centre Esportiu de Roís de Corella.

La regidora d'esports Lydia Morant, Luis Aguilar, representant de l'empresa instal·ladora del servei de Cardioprotecció, B-Safe i Antoni Deusa, tècnic responsable d'Esports, han anunciat aquest matí en roda de premsa, la instal·lació de 3 nous desfibril·ladors amb servei de manteniment per telecontrol.

Uns aparells que també compten amb servei de teleassistència en cas d'emergència, ja que un tècnic sanitari va donant instruccions en directe del seu ús a través del mateix aparell. Una altra innovació dels desfibril·ladors és que disposen d'un sistema de geolocalització que indica la posició exacta als efectius d'emergències del 112 per reduir el temps de resposta dels serveis d'assistència mèdics.

"Els aparells són molt intuïtius, però tot i això, la Regidoria va organitzar unes jornades formatives per als empleats dels centres d'esports, clubs i altres persones interessades, per tal d'incrementar la seguretat en els recintes esportius, i evitar en la mesura possible qualsevol tipus d'incidència cardíaca que puga ser solucionada amb aquests nous aparells" va destacar Lydia Morant.

A més, amb aquesta última tanda d'instal·lació de desfibril·ladors s'acompleix a la recent llei de la Generalitat per tenir unes instal·lacions esportives Cardioprotegidas.

Finalment, Luis Aguilar va agrair a l'Ajuntament la confiança en la seua empresa, i ha destacat que està demostrat que quan s'actua dins d'un marge entre 4 i 7 minuts amb aquests aparells, s'incrementa notablement les possibilitats de salvar una vida. Així mateix, ha afirmat que els centres d'esports de Gandia estan perfectament Cardioprotegits després d'aquesta última adquisició i les que s'havien realitzat amb anterioritat.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.