laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Instalaciones deportivas

Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 20
de febrero de 2018

GANDIA INICIA LES OBRES DE MILLORA DE LES PISTES D’ATLETISME MUNICIPALS

 

• El consistori invertix 55.000 € en els treballs que permetran l'homologació del recinte esportiu.
• Lydia Morant anuncia una partida de 8.000 € per a l'adquisició de nou material esportiu.

La regidora delegada d'Esports, Lydia Morant i Antoni Deusa, tècnic responsable del Departament, han informat aquest matí en roda de premsa que les obres de millora de les pistes d'atletisme municipals han començat aquesta mateixa setmana i que es prolongaran fins al 5 de març.

En total el consistori invertirà 55.000 € en la millora de les instal·lacions per tal d'aconseguir l'homologació del recinte, el que permetrà que les marques que es realitzen siguen reconegudes i tinguen validesa. Els treballs aniran a càrrec d'una empresa especialitzada en aquest tipus d'intervencions i seran supervisats per tècnics de la Federació Espanyola d'Atletisme.

D'altra banda, el consistori també invertirà 8.000 € per tal de substituir material i equipament esportiu.

Lydia Morant ha explicat que "a Gandia comptem amb dues entitats esportives que utilitzen les instal·lacions diàriament i que competixen en l'àmbit nacional i internacional. Amb aquests treballs pretenem que tinguen unes instal·lacions adequades al seu nivell, que les marques que es realitzen siguen homologades i que Gandia puga acollir competicions de més nivell amb totes les garanties".

Per la seua banda, Toni Deusa, ha informat que les principals actuacions es van a desenvolupar en la part sintètica de la pista a més d'adequar la instal·lació al nou reglament. "Actuarem pràcticament en tota les pistes, des de la recta fins a la zona de llançaments" va explicar el tècnic municipal qui afegia que un cop finalitzats els treballs es procedirà a la corresponent inspecció per procedir a l'homologació de les pistes.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.