laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Emilio Chuliá
Foto: Virginia Díaz/2017

Fuente:
Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de Valencia
Valencia 19
de febrero de 2018

EL CAMPUS DE GANDIA DE LA UPV ACULL L’EXPOSICIÓ #PUNTOYCOMA DEL FOTÒGRAF EMILIO CHULIÁ

 

• Pot visitar-se a al hall d’exposicions durant el mes de febrer.

Emilio Chuliá, conegut en Instagram com @ejota_seventyeigh, porta la seua exposició #puntoycoma al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. Chuliá, que compta amb 105.000 seguidors a Instagram, ha inaugurat l'exposició en el marc de la 8ena edició del Congrés internacional de xarxes socials Comunica2, celebrat a Gandia el 15 i 16 de febrer. El fotògraf ha impartit un taller en el congrés, amb Javi Corral (@daphunkt en Instagram).

La mostra pot veure's durant el mes de febrer al hall d'exposicions del Campus de Gandia i reflecteix l'evolució del llenguatge fotogràfic de l'autor, des dels seus inicis fins a la creació d'un estil propi.

Caro Musso, escriptora i fotògrafa, descriu així l'exposició "amb un estil molt gràfic, com si d'il•lustracions de conte es tractessin, les fotografies d'Emilio Chuliá no et deixen indiferent; et conviden a somiar, et fan somriure o fins i tot cantar una de les teves cançons favorites. Et porten a adorar als seus petits, a volar a un univers màgic o et provoquen un gest de sorpresa, perquè cadascuna d'elles sembla millor que l'anterior i mai deixen de sorprendre't.

Impregnades d'un mateix estil, conformen un segell “fotogràfic”, un segell molt pop en el qual sempre està present el seu amor per la música, evocant grans moments de la cultura del videoclip; on els seus meravellosos tons cromàtics es converteixen en tons musicals, rock, pop, heavy… o simplement en les notes de la vida.

Emilio té el do de la composició, mostrant sempre línies pures i netes; de l'harmonia, de congelar el moment, de la creativitat, de mostrar la màgia del quotidià, de les coses que ens ensopeguem a cada moment, però de les quals poques persones saben captar i transmetre la seva bellesa com ell. Si passeges per la seva galeria quedaràs atrapat en un univers en el qual la realitat es converteix en màgia."

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.