valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales

Fuente: Catalunya en Comú - Podem
Valencia 19
de febrero de 2018

ELISENDA ALAMANY: “ÉS UNA SALVATJADA PENSAR QUE QUALSEVOL SOLUCIÓ PER A CATALUNYA PASSA PER POSAR GENT A LA PRESÓ”

 

• La portaveu de CatECP refusa “l’atac a l’escola catalana” del PP i anuncia que portarà al Parlament una declaració que defensi que “l’escola pública catalana no es toca”.

La portaveu de Catalunya en Comú Podem, Elisenda Alamany, ha afirmat avui que “és una salvatjada pensar que qualsevol solució per a Catalunya passa per posar gent a la presó”. En aquest sentit, ha reiterat que “els conflictes polítics no es resolen als tribunals” i ha traslladat la solidaritat de CatECP amb les persones que aquests dies estan sent citades a declarar davant el Tribunal Suprem. D’altra banda, la portaveu ha refusat “l’atac a l’escola catalana” del PP i ha anunciat que portarà al Parlament una declaració que defensi que “l’escola pública catalana no es toca”.

En una roda de premsa, Alamany ha denunciat “l’atac a escola publica catalana que el PP ha gosat fer sent una força casi extraparlamentària, en aquesta guerra electoralista que té amb Ciutadans per atacar els consensos de país a Catalunya”. Davant d’això, ha subratllat que el seu grup demanarà un ple del Parlament en el qual hi hagi “una majoria clara” que llenci “un missatge clar que l’escola pública catalana no es toca”.

Catalunya en Comú Podem afegirà un punt a la Proposta de Resolució registrada divendres en el que insta la Cambra catalana a “refermar-se en la defensa del model d’escola pública catalana i en el seu model lingüístic”, així com a “establir que no es poden destinar diners públics a aquells models educatius que segreguen per sexe”.

La portaveu ha dit que espera trobar en aquesta majoria al PSC, “que va obrir la porta al 155 i que va afegir a les seves llistes persones de Societat Civil Catalana”. “També demanem un debat públic i transparent sobre quines són les estratègies pel desbloqueig. La fi de l’article 155 no vindrà de la mà de simbolismes sinó d’un Govern efectiu”, ha conclòs.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.