laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la firma del protocolo
Foto: AyuTavernes/2018
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 16
de febrero de 2018

L’ALCALDE DE LA CIUTAT COLOMBIANA DE SIMIJACA VISITA TAVERNES PER A CONÈIXER LES POLÍTIQUES DE DESENVOLUPAMENT LOCAL

 

• L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i els membres de l’equip de govern, han rebut la legació colombiana al consistori, interessada en les experiències municipals en l’àmbit del Turisme i Patrimoni, Serveis Socials o Transparència i Participació, entre d’altres .
• Els alcaldes han signat un protocol de cooperació per a l’intercanvi d’experiències municipals.

Tavernes de la Valldigna ha rebut hui la visita de l’alcalde de la ciutat colombiana de Simijaca, Germán Leónidas Rodrigues, que ha acudit a la localitat en visita oficial acompanyat pel regidor de promoció econòmica de Simijaca, Miguel Reina, per tal de conèixer de primera mà les polítiques de desenvolupament local dutes a terme a la ciutat.

L’alcalde de Simijaca ha sigut rebut a l’Ajuntament per Jordi Juan, alcalde de Tavernes de la Valldigna, amb qui ha conversat sobre les experiències de govern de Tavernes quant a promoció econòmica, turística i cultural de la ciutat. L’objecte de la visita ha estat compartir idees i experiències per a dur endavant polítiques positives per als municipis, experiències contrastades a un costat i l’altre de l’Atlàntic. Després, els dos alcaldes han signat un protocol de cooperació.

La visita ha continuat a la vesprada amb la visita de l’alcalde de Simijaca i l’equip de govern a alguns dels llocs més rellevants de la ciutat, com ara la platja, la torre de guaita, o el Llac de la Goleta. Finalment, ambdues legacions han visitat les instal·lacions de l’empresa Don Hierro per a conèixer una experiència empresarial innovadora i internacionalitzadora de la ciutat.

L’alcalde de Simijaca ha declarat estar “molt agraït per l’acollida rebuda en la ciutat”, i ha ressaltat “la posada en valor turística de Tavernes i la gran tasca en promoció econòmica i serveis socials de esta ciutat, una experiència molt enriquidora per a la nostra realitat”.

Per la seua banda, l’alcalde de Tavernes Jordi Juan ha destacat que “l’interès per les polítiques que hem dut a terme respecte el desenvolupament local per part de governants de fora del nostre àmbit d’influència és un al·licient i una mostra de treball ben fet, de la mateixa manera que compartir experiències amb altres pobles i realitats ens enriqueix i ens ajuda a governar d’una manera més encertada. La suma de les idees i polítiques ens fa gestionar d’una manera més intel·ligent”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.