laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Eco-parque móvil
Foto: AyuBellreguard/2018
Fuente: Ayuntamiento de Bellreguard
Valencia 16
de febrero de 2018

BELLREGUARD ESTRENA L’ECOPARC MÒBIL

 

• Des de hui i cada divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, el veïnat podrà dipositar els residus no orgànics.
• A més de comoditat, suposa un estalvi directe en la taxa per transport i tractament dels ciutadans que l’usen, així com en els costos per la recollida.
• Boigues: «reciclar és més fàcil i beneficiós que mai tant per al medi com per a la butxaca».

L’Ecoparc mòbil del COR ha arribat este matí a Bellreguard. Des de hui i cada divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, el veïnat podrà dipositar els residus no orgànics. La regidora de Medi Ambient i vocal del Consorci per a la Gestió de Residus, Alícia Boigues, ha destacat que «reciclar és més fàcil i beneficiós que mai tant per al medi com per a la butxaca» per la comoditat que suposa per als ciutadans no haver-se de desplaçar que, a més, poden suposar un estalvi de diners en el proper pagament de la taxa del COR. I és que, cada persona que aporte algun residu i mostre el DNI, entrarà en una base de dades on acumularà punts que disminuiran la quantitat del rebut del COR per transport i tractament. A més a més, repercutirà també el cost dels servici de recollida ja què el pes dels residus orgànics marca part del preu.

Instal·lat al Clot de l’Era, davant l’ajuntament, l’Ecoparc Mòbil arreplega oli de cuina, bolígrafs i retoladors, material informàtic i de telefonia mòbil, productes fitosanitaris, paelles i olles, vaixella, cuberts, cartutxos de tinta, bateries, fusta, equips electrònics, oli de motor, neveres, residus de jardineria, tubs fluorescents, ceràmica, calçat, roba, runes d’obra menor, pel·lícules fotogràfiques i negatius, electrodomèstics, joguets, bombetes, ulleres, cables i carregadors, càpsules de cafè, pintures, plàstics, paper i cartró, vidre, envasos, piles i taps de plàstic i xapes de botella.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.