laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia de la jornada de 2017
Foto: AyuTavernes/2017
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 14
de febrero de 2018

ELS JÓVENS DE TAVERNES CELEBREN EL DIA DE L’ARBRE ESCOLAR

 

• La Regidoria de Medi Ambient organitza este Dia de l’Arbre Escolar per a conscienciar els més jóvens de la importància de conservar l’entorn.
• Hi participaran vora 200 escolars, que plantaran més de 400 exemplars.

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha organitzat per al pròxim divendres 16 de febrer el Dia de l’Arbre Escolar, amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient i dels alumnes del projecte T’Avalem. Una activitat en què es plantaran arbres en la zona del Cambro, una àrea afectada pels incendis forestals del últims anys.

En esta activitat hi participaran més de 200 alumnes de 3 centres educatius de la ciutat, i hi ha previst plantar uns 400 nous plantons de diverses varietat (pins, roures, arbocers i carrasques) en les nostres muntanyes. L’objectiu de l’activitat és conscienciar els més jóvens de la importància de cuidar l’entorn i de protegir la biodiversitat, pel valor paisatgístic i pel paper que tenen en la protecció contra la contaminació i l’erosió del terreny.

Els tècnics d’educació i medi ambient acompanyaran els escolars i proporcionaran els plantons i els ferraments. Com a novetat, en esta edició, els participants del Projecte T’Avalem assistiran els escolars en les faenes de plantació, guiant en tot moment els jóvens en l’ús de les ferramentes i les tècniques de plantació i peculiaritats de cada espècie.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.