laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 14
de febrero de 2018

GANDIA POSA EN MARXA EL SERVEI D'INFORMADORS MUNICIPALS

 

• Des d'aquesta setmana i fins al 30 de juny, 15 persones contractades gràcies als programes Emcorp i Emcord recorreran set zones de la ciutat facilitant informació turística, cultural i de servei a la ciutadania.
• També col·laboraran juntament amb la Policia Local en els horaris d'entrada i eixida dels col·legis i recorreran els parcs de la ciutat informant sobre la normativa municipal.

La regidora delegada de Seguretat, Àngels Pérez i el cap de la Policia Local, Marc Cuesta, han presentat aquest matí en roda de premsa el servei d'informadors municipals que ha començat a funcionar a la nostra ciutat. Un total de 15 treballadors s'han incorporat al mercat laboral gràcies als programes d'ocupació subvencionats per la Conselleria d'Economia i que estan destinats al departament de Seguretat Ciutadana.

La regidora ha recordat que fa dues setmanes ja es va presentar, a l'ajuntament, a les 50 persones que han estat contractades dins dels programes d'ocupació (Emcorp i Emcord) que ha posat en marxa la Conselleria.

En concret, les persones aniran vestides amb un suèter de color morat amb l'escut de Gandia, per a ser visibles en tot moment i realitzaran diferents tasques en determinades zones de la ciutat vinculades amb informació de servei i ajuda a les persones.

Els informadors municipals tindran com a principal feina ajudar a la ciutadania solucionant els dubtes sobre la localització de farmàcies, entitats bancàries, comerços, monuments, programació cultural o informació turística, ja que estaran durant les falles, la Setmana Santa i una part de l'estiu.

A més, també serviran de complement i ajuda en determinades tasques que realitzava la Policia Local com ara controlar els accessos als centres escolars a més de tenir presència en parcs i places de la ciutat.

Per la seua banda, Marc Cuesta va informar que "és una bona notícia tenir a aquestes persones perquè ens ajuden a millorar el servei que prestem". En concret, els informadors es distribuixen en horari de 7.30 a 21 hores en diferents torns i en set zones de Gandia:

• Parc País Valencià / Plaça Benipeixcar
• Parc Ausiàs March / Passarel·la sobre el riu
• Parc de Sant Pere
• Parc de l'Estació / Carrer Tossal
• Parc Joan Fuster / Plaça Jardinet
• Parc de l'Oller / Plaça de la Marina

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.