laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Techo completamente renovado
Foto: AyuOliva/2018
Fuente: Ayuntamiento de Oliva
Valencia 14 de febrero de 2018

EL MERCAT MUNICIPAL D'OLIVA S'OBRIRÀ AL PÚBLIC EL PRÒXIM DIVENDRES 16 DE FEBRER

 

• La reobertura permetrà disfrutar de la restauració efectuada al sostre de l'edifici.

El Regidor de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, ha anunciat la reobertura del Mercat Municipal d'Oliva per al pròxim divendres 16 de febrer, després de les obres de rehabilitació que s'han efectuat al sostre original de l'edifici.

Salazar s'ha mostrat molt satisfet pel treball realitzat, “perquè hem comprovat que l'obra era molt necessària, fins i tot més del que pensàvem en un principi, i ara podem estar segurs de tindre un Mercat amb totes les garanties de seguretat per als seus usuaris, tant per als comerciants com per als clients. A més, l'obra ha permés recuperar i consolidar l'estructura original del sostre de ferro i fusta del 1949, el que suposa una considerable millora estètica així com un atractiu més i un valor afegit per al nostre Mercat Municipal i per al patrimoni d’Oliva.”

Per aquest motiu, el Regidor de Mercats ha confirmat que, pròximament, coincidint amb la reobertura del Mercat després de la rehabilitació del sostre, s'anunciaran una sèrie de sortejos de premis per als clients del Mercat Municipal: “Es tracta de promoure i fer encara més atractiu el Mercat Municipal. Volem que la gent el conega, el visite i el disfrute. Hem de tindre clar que comprar al Mercat Municipal d'Oliva sempre té premi, en qualitat dels productes i en un bon servei. Però ara, a més tindrà regals i ben bons. Per això, siga amb obres de millora o amb premis, cal cuidar als clients i als comerciants. I en això continuem treballant i no només des de l’àrea de Mercats. El treball per millorar la vida dels nostres veïns i la riquesa i el patrimoni d’Oliva ha de ser continu des de l’Administració Municipal, i això és el que estem fent en els departaments dels quals som responsables.”

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.