laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 13
de febrero de 2018

EL CENTRE HISTÒRIC TRAU DISSABTE LES ‘BOTIGUES AL CARRER’ AMB IMPORTANTS DESCOMPTES

 

• El pròxim dissabte, 17 de febrer, tindrà lloc la tercera edició de la campanya promoguda per la Cooperativa Centre Històric Comercial Gandia, en col·laboració amb el departament de Comerç de l’Ajuntament, i a la qual se sumen cada vegada més establiments no associats.

• Hi haurà activitats infantils a les places i l’Ajuntament ofereix dues hores gratuïtes a l’aparcament municipal del Centre Històric (antic Riu Serpis), les quals poden ampliar-se amb els tiquets descompte que ofereixen els comerciants.

• Demà celebren també San Valentí amb el sorteig de diferents premis.

La regidora de Polítiques Econòmiques i responsable de Comerç, Alícia Izquierdo, acompanyada del president del Centre Històric Comercial Gandia i la membre de la junta, Pedro Izquierdo i Gemma García, respectivament, ha presentat aquest matí la tercera edició de la campanya “Botigues al carrer”, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 17 de febrer, i en la qual la cooperativa i altres comerços no associats que han volgut sumar-s’hi muntaran ‘paradetes’ al carrer amb ofertes especials per tancar la temporada de rebaixes.

Hi col·labora l’Ajuntament de Gandia, qui, a l’igual que al Nadal, “oferirà dues hores gratuïtes a l’aparcament municipal del Centre Històric (abans del Riu Serpis). A més, els clients poden ampliar l’estada gratuïta amb els tiquets descomptes que ofereixen els comerços associats als seus clients”, ha explicat la regidora.

A les places del Centre Històric també hi haurà activitats d’animació i jocs per als més menuts.

“Estem molt satisfets per l’èxit de les edicions anteriors. A més, cada any es sumen més comerços no associats i el nombre de socis també ha augmentat exponencialment durant el darrer any”, ha manifestat el president.

“Fem campanyes diferenciadores perquè la gent acudisca al centre i gaudisca de l’entorn, l’hostaleria, la nostra cultura, els comerços...”, ha assegurat Garcia.

SANT VALENTÍ

D’altra banda, la Cooperativa Centre Històric Comercial Gandia ha recordat que està en marxa la campanya de Sant Valentí amb sorteig de diferents premis entre els clients: sessió de spa+sopar per a dues persones a l’H. Bayrén; Sopar romàntic per a dues persones en Visconti, en London Beeer i en La Tulipa; 2 pastisos d’enamorats de la Pastisseria Salva...

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.