laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2018
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 12
de febrero de 2018

IZQUIERDO: “EL PP FA MESOS QUE NO VISITA EL MERCAT MUNICIPAL, PER AIXÒ NO S’HI ASSABENTA DE LES MILLORES”

 

• La regidora de Polítiques Econòmiques mostra la seua sorpresa davant les crítiques del PP a l’abandonament i tancament de parades: “No només hem invertit molts diners en el condicionament de la fusta, la serralleria, els vidres, els lavabos, la neteja interior, l’enllumenat, etc... Sinó que, a més, s’ha fet un procés públic d’adjudicació de noves parades. Hi ha dos empreses que ja estan començant a instal·lar-se...”
• El govern local lamenta que els principals perjudicat de mentides i falsedats dels populars siguen els comerços del Mercat Municipal. I ha convidat els mitjans de comunicació a visitar i comprovar l’estat de les instal·lacions.

La regidora de Polítiques Econòmiques i responsable de Comerç ha mostrat la seua sorpresa i indignació per les crítiques del PP al suposat abandonament del Mercat Municipal. Alícia Izquierdo considera que hi ha molta desinformació i falsedat a les paraules dels regidors Emi Climent i Víctor Soler. “Em sap mal haver de deixar-los en ridícul, però es nota que el PP no visita el Mercat i no s’assabenta de les millores. Des de fa mesos, sobretot des de que el Mercat ja és propietat municipal (abans pertanyia a l’empresa pública ja liquidada) hem fet inversions a les instal·lacions, per al seu manteniment, però sobretot per culpa de les deficiències de l’immoble construït la darrera legislatura sota el govern del Partit Popular, que el va abandonar, perquè només tenia una intenció electoralista”.

Així, la regidora ha explicat que s’hi ha fet una neteja en profunditat de les instal·lacions i els vidres, s’hi ha recuperat la fusta, s’hi ha canviat la serralleria i posat vidres (per evitar robatoris), s’han substituït els llums per perilles tipus Led, (augmentat l’enllumenat i estalviant consum), els urinaris dels lavabos, es neteja dues vegades al dia (“més que altres instal·lacions municipals”), etc...

NOVES PARADETES

Pel que fa a la denúncia de tancament de comerços, Izquierdo ha explicat que és totalment falsa. I prova d’això és que s’hi ha augmentat el nombre de paradetes obertes. “Hem fet un procés públic d’adjudicació de nous establiments. Ja s’han concedit dues noves parades, que s’hi estan muntant aquests dies, una prova més que el PP no visita el Mercat o menteix conscientment”.

Finalment, la regidora de Més Gandia ha lamentat que, darrere de voler fer mal a la seua persona o al govern local, el Partit Popular estiga perjudicant en realitat al Mercat Municipal i als comerciants, “els quals no es mereixen uns representants polítics sense escrúpols que utilitzen la mentida i la falsedat per a fer oposició”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.