valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la jornada
Foto: GenVal/2018
Fuente: Generalitat Valenciana
Valencia 11
de febrero de 2018

CEBRIÁN DEFENSA LA RECUPERACIÓ DE L'HORTA COM A ESPAI VIU AMB GARANTIA DE FUTUR PER ALS QUE VIUEN I TREBALLEN EN ELLA

 

• L'horta valenciana ofereix productes saludables i de qualitat.

La consellera d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, Elena Cebrián, ha visitat el mercat ecològic "de l'Horta a la Plaça" que organitza l'ajuntament de València, en companyia de l'Alcalde, Joan Ribó, la regidora d'Agricultura, Consol Castillo, i d'altres regidors i regidores de la corporació municipal. Cebrián i Ribó han subratllat la col.laboració de l'Ajuntament i la Generalitat per al reconeixement, la protecció i el desenvolupament de L'Horta.

En el mercat de la Plaça de l'Ajuntament, la consellera ha destacat la importancia de donar a conèixer els productes de L'horta, que es generen al voltant deValència i l'àrea metropolitana. També que es tracta d'un comerç de proximitat i representa per açò una forma de lluitar contra el canvi climàtic; que són productes de qualitat, de temporada i formen part de la dieta mediterrània, que és una dieta saludable.

Preguntada per la Llei de l'Horta, la consellera ha manifestat que és una proposta oberta a millores, amb un procés de diàleg i consens amb organitzacions agràries i productors. Per part de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient es desenvoluparà un pla de desenvolupament agrari, de forma molt participada i dinàmica, per a que L'Horta siga un espai viu amb garantia de futur per als que viuen i treballen en ella.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.