laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Foto de familia tras la entera de premios
Foto: IESGVOliva/2018
Fuente: IES Gabriel Ciscar d’Oliva
Valencia 08 de febrero de 2018

L’IES GABRIEL CISCAR D’OLIVA SUBCAMPIÓ EN EL VI CONCURS DE ROBÒTICA DE LA UPV

 

• Els alumnes del nostre centre Mathew Richard, Daniel Sintimbrean, Sergi Font, Àlex López i Sergi Camarena han construït dos robots en l’assignatura de Tecnologia amb el qual han quedat subcampions en el concurs de robòtica de l’EPSA, en les proves de lluita i de velocitat dins de la Categoria Lego, organitzat per la Universitat Politècnica de València. Aquests alumnes han estat premiats amb dos kits de robòtica. Cal destacar que en la prova de velocitat varem aconseguir el record de velocitat.

En la Categoria Lliure, els alumnes Adrià Martínez i Ivan Cañamas han construït i programat un robot basat amb el sistema electrònic Arduino en l’assignatura de Tecnologia Industrial, amb el qual han quedat subcampions en la prova de lluita. Val a dir, que totes les peces del robot varen ser dissenyades i construïdes pels nostres alumnes.

El concurs es va celebrar el divendres 2 de febrer en el pavelló esportiu del campus de la Universitat d’Alcoi. La participació va ser molt nombrosa amb 110 equips i més de 400 participants, tot alumnat de diversos instituts de Secundària de la Comunitat Valenciana.

El concurs comptava amb les categories LEGO i LLIURE i dins de cada categoria, es podia concursar en les proves de velocitat i lluita. En la proves de velocitat els robots recorrien un circuit amb el mínim temps possible. En la prova de lluita els robots se situaven en un pista circular i guanyava el robot que aconseguia fer fora el robot contrari.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2018 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.