laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Momento de la rueda de prensa
Foto: Alex Oltra/2017
Fuente: Ayuntamiento de Gandia
Valencia 15 de diciembre de 2017

EL V ROCK SOLIDARI DEL PUB DUBLÍN HOMENATJA LA MÚSICA ESPANYOLA DELS 80

 

• Tindrà lloc el pròxim 23 de desembre, a les 23 hores, al pub Dublín, amb les actuacions en directe de Gatos Locos i Ilegales by Lavadora Blues.
• Els concerts pretenen recaptat fons per a finançar les activitats i els projectes que realitza Astea Safor amb xiquets i xiquetes afectats per Trastorn de l’Espectre Autista.
• Les entrades, a 6 €, ja es poden adquirir de forma anticipada a la Farmacia del Paseo, Valentina (c/ Duc Carles de Borja), Entreteles (c/ Rafelcofer), l’Hotel Borgia i al Pub Dublín. També existeix la possibilitat d’adquirir una fila zero.

El regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, acompanyat de la presidenta d’Aseta Safor, Celia Olcina, la representant del Pub Dublín, Ángela Castillo i el programador musical, José Luis Larroca, ha presentat aquest matí la cinquena edició de Rock Solidari, que tindrà lloc el pròxim 23 de desembre, a partir de les 23 hores, al pub Dublín de la platja de Gandia.

Es tracta d’un esdeveniment solidari, ja consolidat, a benefici d’Astea Safor, associació que treballa amb xiquets i xiquetes amb Trastorn de l’Espectre Autista. “Una part important del finançament de les activitats i projectes que realitzem provenen d’iniciatives com les del pub Dublín, a les quals estem molt agraïts. També a la col•laboració de l’Ajuntament de Gandia i dels patrocinadors”, ha assegurat Olcina.

El V Rock Solidari aposta enguany per la música espanyola dels 80, amb grups que li fan tribut, com ara Gatos Locos i Ilegales by Lavadora Blues. “La gent podrà cantar, ballar, divertir-se...”, ha anunciat Larroca.

Des del pub Dublín “estan encantats de participar i col•laborar amb Astea i esperem recaptar molts fons per a ajudar-los”.

Les entrades tenen un preu de 6 € i ja es poden adquirir de forma anticipada a la Farmacia del Paseo, Valentina (c/ Duc Carles de Borja), Entreteles (c/ Rafelcofer), l’Hotel Borgia i al Pub Dublín. També existeix la possibilitat d’adquirir una fila zero.

Finalment, González ha fet una crida a la ciutadania “perquè acudisca a l’esdeveniment solidari i a guadir, com sempre, de bona música en directe”.

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2017 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.