valenciadiario.com / valenciadiario.es

Diario digital Progresista / Ecologista / Solidario / Defensa del trabajador / Defensa del consumidor / Defensa de los animales


Momento de la jornada
Foto: CatECP/2017
Fuente: Catalunya en Comú - Podem
Valencia 14 de diciembre de 2017

DOMÈNECH A AZNAR: “LA SEVA CANDIDATA NO SERÀ PRESIDENTA PERQUÈ EL POBLE DE CATALUNYA NO ES RESIGNARÀ A LA PRECARIETAT, L’IBEX 35 I JOSÉ MARIA AZNAR”

 

• El cap de llista reivindica Catalunya en Comú - Podem com “l’única alternativa a les esquerres que es dobleguen a les dretes i als governs d’Aznar”.

El candidat a la presidència de la Generalitat de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, ha adreçat avui un missatge a l’ex president del govern espanyol José Maria Aznar: “La seva candidata no serà presidenta perquè el poble de Catalunya no es resignarà a la precarietat, l’Ibex 35 i José Maria Aznar”. I ha afegit: “Vostès s’han fotut a casa i els hi tornarem. Avui el desbloqueig i el govern de canvi serà a Catalunya i demà serà a Espanya”.

En un acte al Prat de Llobregat acompanyat de la portaveu d’Unidos Podemos al Congrés, Irene Montero, Domènech ha reivindicat Catalunya en Comú – Podem com “l’única alternativa a les esquerres que es dobleguen a les dretes i als governs d’Aznar”, i “l’única papereta” que farà possible “un nou govern per a Catalunya transversal, de progrés social i nacional”.

El cap de llista ha constatat que “els blocs s’estan enfonsant perquè no posen al centre la gent”, i ha subratllat que CatECP “ha aconseguit posar l’agenda social al centre de la campanya”.

IRENE MONTERO: "SI XAVI ÉS PRESIDENT, LA SORTIDA DE RAJOY DE LA MONCLOA SERÀ MÉS A PROP"

Irene Montero ha denunciat que C’s i Pdcat “són aliats a Europa” votant junts per “impedir que es persegueixi els evasors fiscals”. En aquest sentit, ha afirmat que “no hi ha res més antipatriota, tant a Catalunya com a Espanya, que embolicar-se en una bandera i després no perseguir el frau fiscal”. Montero ha assegurat que la situació que viu Catalunya no se solucionarà “des de cap dels blocs” i per això ha defensat “la necessitat del diàleg i de la negociació” per buscar una sortida. La portaveu de Podemos també ha lligat els resultats del 21D al futur de tota Espanya: “Estic segura que si Xavier Domènech és el proper president de la Generalitat, la sortida de Rajoy de la Moncloa estarà més a prop”.

A l’acte també han intervingut la número 4 de la llista, Marta Ribas i el catedràtic, Vicenç Navarro. Ribas ha destaca la feina que han fet alguns ajuntaments com el d’El Prat per reduir els efectes de les retallades de la Generalitat, com per exemple en les escoles 0-3 anys: “No podem esperar més a tenir un Govern que respecti els ajuntaments, que respecti la ciutadania i que no calgui anar als tribunals perquè compleixi els seus compromisos”, ha afirmat.

Vicenç Navarro ha posat de manifest que “els causants de les retallades són els que més mouen les banderes, per un costat Rajoy, i per l’altra, el Govern”. “Utilitzen les banderes per ocultar les seves polítiques contra la classe treballadora i popular d’aquest país, per ocultar la corrupció i les retallades”, ha denunciat.

 

• © valenciadiario.com © valenciadiario.es - 2015-2017 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com, o de valenciadiario.es.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.