laveudegandia.com / laveudelasafor.com

Diario de actualidad de la comarca de La Safor / Valencia


Ayuntamiento de L’Alqueria de la Comtessa
Nota: Incluye (2 pdf) con la programación
Fuente:
Ayuntamiento de L’Alqueria de la Comtessa
Valencia 11 de diciembre de 2017

L’ALQUERIA DE LA COMTESSA PRESENTA LA SEUA PROGRAMACIÓ DE NADAL

 

• L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha presentat les activitats que podran gaudir els seus veïns des d’aquest 13 de desembre fins al 5 de gener.

La programació dissenyada, que inclou activitats clàssiques, com la missa de Nadal o la visita del Patge Reial, conté també propostes considerades quasi tradicionals al municipi. El 22 de desembres es farà el ja popular festival de Nadal del col·legi del municipi, el Sant Pere Apòstol, a la Casa de la cultura a les 15h, on podran acudir familiars i amics dels alumnes. També s’ha presentat el concurs de Betlems anual del poble, que aquest any, amplia el concurs també a arbres de Nadal. Hi haurà un únic guanyador per categoria, i tots els participants rebran un detall.

El 27 de setembre es farà un viatge a l’Expojove de València, que aquest any va dedicada al bon menjar. Com a novetat, la Diputació de València ha preparat una secció dedicada a la pilota Valenciana, i en un dels estands mostrant als visitants els secrets d’aquest esport, estarà el Club de Pilota Valenciana de l’Alqueria de la Comtessa fent una exhibició.

Amb caràcter solidari, destaquen dues propostes. Una es Quilo-Càritas, campanya de recollida d’aliment que es farà el dia 21, i l’altra, la cursa Sant Silvestre, que es celebrarà el 28 de desembre. La programació finalitza el 5 de gener amb la cavalcada de Reis.

L’Alcalde de la localitat, Voro Femenia, vol invitar a tots els veïns del municipi "a participar en aquestes festes amb propostes per a totes les edats, que han sigut organitzades perquè es puguen gaudir en família en aquestes dates tan senyalades".




 

 

• © laveudegandia.com © laveudelasafor.com - 2015-2017 (Todos los derechos reservados).
• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.