Valencia 11 de diciembre de 2017

CRÒNIQUES CAP DE SETMANA CV OLIVA

DERROTA AMB MAL SABOR DE L’ALEVÍ C.V. OLIVA ROIG

Alevín rojo, equipo al completo - Foto: CVOliva/2017

Aquets dissabte dia 2 de desembre va donar lloc a Gandia el quint partit de lliga de l’aleví roig contra el U.E. Gandia. Les nostres jugadores entraren al partit poc motivades i molt dormides, de ves en quant fent alguna jugada bona com saben jugar, però no varen poder fer res contra el seu rival que ho va aprofitar per guanyar amb prou de marge el partit i deixant-nos un mal sabor de boca per el mal partit. Els parcials varen ser: Primer set: 21-10, Segon set: 21-13, Tercer set: 21-11.

QUART PARTIT DE L’ALEVÍ C.V. OLIVA VERD

Alevín verde, equipo al completo - Foto: CVOliva/2017

Aquets dissabte dia 2 de desembre va donar lloc a Gandia el quart encontre de l’aleví verd contra el C.V. Gandia 2. El primer set començaren un poc dormides i no aconseguiren fer res del que saben per a poder enfrontar al rival, lo qual el Gandia aprofità per guanyar àmpliament el primer set. El segon set aconseguiren recomposar-se i jugar de tu a tu contra el rival arribant a final de set empatats a punts, però amb unes bones jugades del rival al final del set no aconseguiren emportar-se´l. En el últim set els baixa un poc la moral i no aconseguiren entrar en el joc des de el principi de set. Els parcials varen ser: Primer set: 7-21, Segon set: 19-21, Tercer set: 14-21.

EL CADET CRESOL CV OLIVA UNA NOVA DERROTA, PERO NO ENS RENDIM

Cadete Cresol CV Oliva, equipo al completo - Foto: CVOliva/2017

El Cresol CV Oliva va perdre enfront de CV Gandia. Veritat és que el Cresol CV Oliva no està tenint un bon moment, però ni l'equip, ni l'entrenador abaixaran els braços i seguiran lluitant per aconseguir l'objectiu de la permanència. Aquest cap de setmana jugarem l'últim partit de la primera volta. Perguérem 3.0, però queda molt i anem a esforçar-nos al màxim per canviar la dinàmica negativa. Molts ànims a les jugadores i enhorabona al CV Gandia per la victòria.

• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta Web, salvo autorización expresa de laveudegandia.com, o de laveudelasafor.com.
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual.
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta Web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.