Diario de actualidad de la comarca de La Safor/Valencia


Rampas de accesibilidad
Foto: AyuTavernes/2017
Fuente: Ayuntamiento de Tavernes de la Valldigna
Valencia 07 de diciembre de 2017

TAVERNES DE LA VALLDIGNA ACTUA SOBRE LES VORERES PER FER-LES PRACTICABLES

• L’objectiu de les obres ha estat millorar l’accessibilitat de l’entorn de l’Avinguda de les Germanies.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha actuat a l’entorn de l’Avinguda de les Germanies per a millorar l’accessibilitat de les voreres. En concret, les obres s’han realitzat en l’Avinguda de les Germanies a l’altura de l’entrada al carrer Major, al carrer València, al carrer de la Mar i al carrer Alfàndec.

Les obres han consistit en modificar les voreres per disposar de guals practicables, millorant així l’accessibilitat d’un dels principals itineraris de la ciutat. L’Ajuntament ha treballat conjuntament amb l’associació Valldigna Accessible per tal d’identificar els itineraris amb més barreres arquitectòniques de la ciutat, i buscar-ne una solució.

En paraules de Llum Sansaloni, regidora de contractació i obres públiques “amb esta actuació donem resposta a una demanda ciutadana. A més, des de l’ajuntament ens hem compromès a continuar treballant per tal de disposar de més guals practicables al conjunt de la població”.

• Queda terminantemente prohibida la reproducción total o parcial de los contenidos ofrecidos a través de esta web, salvo autorización expresa de valenciadiario.com. 
• Queda prohibida toda reproducción a los efectos del artículo 32,1, párrafo segundo, Ley 23/2006 de la Propiedad Intelectual. 
• Queda prohibida la distribución, puesta a disposición, comunicación pública y utilización, total o parcial, de los contenidos de esta web, en cualquier forma o modalidad, sin previa, expresa y escrita autorización, incluyendo, en particular, su mera reproducción y/o puesta a disposición como resúmenes, reseñas o revistas de prensa con fines comerciales o directa o indirectamente lucrativos, a la que se manifiesta oposición expresa.